Η επετειακή φανέλα του Ολυμπιακού είναι περιζήτητη! Ο κόσμος έδειξε τον ενθουσιασμό του για τη φανέλα που είδαμε να φορούν οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ στο ιστορικό ματς με τον ΟΦΗ (1-0).
Αύριο Παρασκευή, μετά τις 11 το πρωί, η συλλεκτική και επετειακή εμφάνιση του Ολυμπιακού θα είναι εκ νέου διαθέσιμη. Μάλιστα ο Ολυμπιακός, μαζί με τη Shopflix (απ’ όπου θα γίνει η διάθεση από την Παρασκευή και μετά), προανήγγειλαν τη σχετική εξέλιξη με βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ροντινέι, έναν εκ των αρχηγών της ομάδας.
«Γεια σας φίλοι μου, είστε έτοιμοι;», λέει αρχικά στα ελληνικά και συνεχίζει στα αγγλικά ο Βραζιλιάνος. «Η συλλεκτική επετειακή εμφάνιση του Ολυμπιακού θα είναι ξανά διαθέσιμη σύντομα στο shopflix.gr. Πάμε».
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.