Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τις διακοπές του Πάσχα, με μια πολύ ευχάριστη είδηση, αυτή της επιστροφής του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος ακολούθησε μέρος του προγράμματος.
Ο διεθνής άσος είχε υποστεί θλάση στο παιχνίδι με την Βίκινγκουρ στις 13 Φεβρουαρίου στο Ελσίνκι και μετά από 70 ημέρες, μπήκε στο πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Ρουί Βιτόρια βλέπει έτσι να «αδειάζει» σιγά σιγά το απουσιολόγιο του «Τριφυλλιού» μετά από ένα μεγάλο διάστημα.
Παράλληλα, η προπόνηση του Παναθηναϊκού περιείχε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώτσιρας και θεραπεία ο Σένκεφελντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και δύσκολα θα προλάβει κάποιο από τα τρία τελευταία ματς της σεζόν.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με το ευχάριστο νέο της επιστροφής του Τάσου Μπακασέτα στις προπονήσεις της ομάδας, ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο εκ των αρχηγών του Τριφυλλιού ακολούθησε μέρος του προγράμματος, επανερχόμενος έπειτα από 70 ημέρες απουσίας λόγω τραυματισμού.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με άσκηση κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώτσιρας και θεραπεία ο Σένκεφελντ».
LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι για την 35η αγωνιστική της Premier League.
Η όμορφη ιστορία ανάμεσα στους δύο «γίγαντες», με τον σπουδαίο Γουίλτ Τσάμπερλεν να δίνει το κίνητρο που έλειπε από τον Μάρκ Ίτον, ο οποίος εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους μπλοκέρ στην ιστορία του NBA.
Καθησυχαστική είναι η ενημέρωση της Τσέλσι σχετικά με την κατάσταση του Τζέσι Ντέρι, ο οποίος σόκαρε τους πάντες όταν έπεσε με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι με τη Φόρεστ.