
Οργισμένη ανακοίνωση της γαλλικής ομοσπονδίας για το Σεντ Ετιέν – Λιόν: «Οι διαιτητές αξίζουν τον σεβασμό»
Tι ανακοίνωση εξέδωσε η γαλλική ομοσπονδία για το Σεντ Ετιέν - Λιόν.
Η αναμέτρηση της Σεντ Ετιέν με τη Λιόν που έγινε την Κυριακή του Πάσχα διακόπηκε για περίπου σαράντα λεπτά εξαιτίας επίθεσης σε έναν από τους τρεις διαιτητές του παιχνιδιού.
Αφορμή στάθηκε ένα αντικείμενο που δέχθηκε ο βοηθός διαιτητή, Μεχντι Ραμούνι, από κάποιον οπαδό στην εξέδρα. Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξέδωσε επίσημη τοποθέτηση, στην οποία αναφέρει πως οι διαιτητές αξίζουν τον σεβασμό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της γαλλικής ομοσπονδίας για το Σεντ Ετιέν – Λιόν:
«Η FFF καταδικάζει έντονα την επίθεση στον βοηθό διαιτητή του αγώνα μεταξύ Σεντ Ετιέν και Λυών, αυτή την Κυριακή. Δύο επιθέσεις αυτού του είδους έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο, μετά από αυτή που διαπράχθηκε κατά τη διάρκεια του Κεβιγί – Ρουέν. Είναι απαράδεκτη η επίθεση στη σωματική και ηθική ακεραιότητα των διαιτητών που αξίζουν σεβασμό και προσοχή».
- Οι γαλάζιοι αντάρτες ξαναχτυπούν
- Άννα Νταγάκη: «Από την Κρήτη ως το Άπειρο»
- Στην τελική ευθεία για τις εξετάσεις στα Πρότυπα σχολεία και την κλήρωση στα Πειραματικά
- Μεγάλα ντέρμπι στη Super League: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη Λεωφόρο και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
- Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε φλεγόμενο σπίτι – Δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα
- Διατροφή: Οι επτά τροφές που κάνουν τη διαφορά (μετά τα 60)


