Προβλήματα στον παράδεισο: Σε κρίση η σχέση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι;
Στα μάτια των περισσότερων ανθρώπων μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι να μην έχουν να αντιμετωπίσουν «αληθινά» προβλήματα, ωστόσο φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους.
Εκείνος μεγάλωσε σε έναν κόσμο που δεν χρειάστηκε ποτέ να παλέψει για να αποκτήσει κάτι. Εκείνη, σίγουρα «ίδρωσε τη φανέλα» περισσότερο, ωστόσο από νωρίς κατάφερε να ξεχωρίσει στον χώρο του θεάματος. Στα μάτια των περισσότερων ανθρώπων ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι ένα ζευγάρι προνομιούχων, που δεν έχουν να αντιμετωπίσουν «αληθινά» προβλήματα.
Κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τη ζωή τους. Μπορεί ο δούκας του Σάσσεξ να γύρισε την πλάτη του στο Παλάτι και στη βασιλική οικογένεια, ωστόσο απολαμβάνει τη ζωή από την έπαυλή του στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας. Ενώ, μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ έχουν κλείσει και ένα εντυπωσιακό deal εκατομμυρίων με το Netflix, προκειμένου να παράγουν πρωτότυπο υλικό που δεν ενδιαφέρει και ιδιαίτερα τον κόσμο – άλλοι στη θέση τους τέτοια συμφωνία δεν θα μπορούσαν να τη φανταστούν.
Ωστόσο, κάτι δεν πάει καλά στη σχέση του ζευγαριού. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο πρώην δημοσιογράφος του BBC και συγγραφέας Τομ Μπάουερ, ο οποίος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο όπου θα έχει στο επίκεντρό του τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσσεξ.
Prince Harry and Meghan Markle are set to be the topic of royal author Tom Bower’s new book as he claims the couple’s relationship is ‘at crisis point’ amid their ongoing fall out with the Firmhttps://t.co/ADM4rnfUtC https://t.co/ADM4rnfUtC
— The Daily Record (@Daily_Record) April 18, 2025
Μιλώντας για το επερχόμενο βιβλίο του, ο Μπάουερ είπε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν παλεύουν συνεχώς για την καθιέρωσή του, ενώ τους αποκάλεσε «αδίστακτους» και «ανήσυχους».
Το πρόβλημα είναι όμως άλλο: η 42χρονη πρώην ηθοποιός δεν βρίσκεται στην κοινωνική θέση που πίστευε ότι θα ήταν, την ίδια ώρα που «έχει βάλει στόχο να γίνει μια από τις δισεκατομμυριούχους celebrities του πλανήτη». Αυτή της η εμμονή είναι κάτι που δυσκολεύεται να καταλάβει ο Χάρι.
Ο 40χρονος πρίγκιπας «δεν έχει ανησυχήσει ποτέ για το αν θα καταφέρει να αποκτήσει κάτι, άρα δεν και να καταλάβει γιατί η Μέγκαν προσπαθεί τόσο σκληρά για οικονομική ασφάλεια και κοινωνική αναγνώριση» τόνισε ο Τομ Μπάουερ, ο οποίος είχε ασχοληθεί με το ζευγάρι και το 2022 μέσα από το βιβλίο του «Revenge: Meghan, Harry and the War Between Windsors».
Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι η Μαρκλ είναι απογοητευμένη για το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, καθώς «νιώθει σαν να έχει κολλήσει στη Καλιφόρνια και δεν κατάφερε να κάνει το βήμα παραπέρα που επιθυμούσε».
Όσο για την κόντρα του Χάρι με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειά του, ο Μπάουερ θεωρεί ότι θα συνεχίσει να υπάρχει. «Η συμφιλίωση ανάμεσά τους είναι μη ρεαλιστική, καθώς ο Γουίλιαμ και η Κέτι δεν μοιάζουν να έχουν τη διάθεση να τον συγχωρέσουν».
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες

