
Έξαλλοι με τη διαιτησία στην Μπόντο Γκλιμτ: «Είχαμε την αίσθηση πως παίζαμε με παραπάνω αντιπάλους»
Στην Μπόντο Γκλιμτ παρά την ιστορική πρόκριση που πήραν επί της Λάτσιο, είναι έξαλλοι με την διαιτησία που βρήκαν απέναντι τους στη Ρώμη.
Η Μπόντο Γκλιμτ κατάφερε να πάρει την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League επί της Λάτσιο στα πέναλτι, στη σπουδαιότερη στιγμή της ιστορίας της.
Παρόλα αυτά, πέρα από την πρόκριση, οι Νορβηγοί έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ντάνιελ Ζίμπερτ, εκφράζοντας τα μέσω δηλώσεων μετά το παιχνίδι.
Τι είπε ο προπονητής της Μπόντο Γκλιμτ
«Δυστυχώς, δεν είχαμε τους διαιτητές που θα περίμενε κανείς σε αυτό το επίπεδο», ανέφερε ο προπονητής της Μπόντο, Κιέτιλ Κνούτσεν, για το γεγονός ότι τρεις παίκτες, οι Μπεργκ Έβγεν και Χέλμερσεν θα χάσουν τον πρώτο ημιτελικό με την Τότεναμ λόγω καρτών. «Αυτό που έγινε είναι ασυγχώρητο. Επηρεάστηκαν από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ήταν που ήταν δύσκολο να παίζουμε εναντίον έντεκα, αλλά κάποιες στιγμές είχα την αίσθηση πως είχαμε παραπάνω αντιπάλους».
Σε ανάλογο ύφος και ο Όντιν Μπιόρτουφτ, στόπερ της Μπόντο Γκλιμτ, που στο πρώτο μέρος τραυματίστηκε στο κεφάλι αλλά το ματς συνεχίστηκε χωρίς να διακοπεί από τον διαιτητή: «Είναι τρελό. Έπεσα και μου πάτησαν το κεφάλι. Δεν σταμάτησαν όμως το παιχνίδι. Δεν ξέρω τι σκεφτόταν ο διαιτητής και δεν πήρα καμία απάντηση μετά το παιχνίδι», ανέφερε.
- Ισπανία 2030: Ένα Μουντιάλ γεμάτο ερωτήματα
- Δεκατρείς νοσηλείες για ιό του Δυτικού Νείλου τον Ιούλιο – Ποιοι δήμοι επηρεάζονται
- Έλλη Κριτικού: «Ο μετασχηματισμός της BAT βασίζεται στην επιστήμη, την καινοτομία και τις ανάγκες του καταναλωτή»
- Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά στην Αχαΐα
- Ελλάδα – Μαυροβούνιο 14-13: Η Εθνική το έκανε… θρίλερ, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά του World Cup (vids)
- Δημήτρης Λιαντίνης: Ανάμεσα στην ηδονή και την αλγηδόνα

