
Αντσελότι: «Είναι μεγάλο μου όνειρο να προπονήσω τη Λίβερπουλ»
O Kάρλο Αντσελότι μίλησε για τον διακαή πόθο του, να προπονήσει τη Λίβερπουλ κάποια στιγμή στην καριέρα του.
Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε σε podcast για την καριέρα του, πριν την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Άρσεναλ, στο «Μπερναμπέου» (16/4, 22:00), για το δεύτερο ματς των προημιτελικών του Champions League.
Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε ότι ονειρευόταν να προπονήσει τη Λίβερπουλ, κάποια στιγμή της καριέρας του, αλλά τελικά πήγε στην Έβερτον. Από τη «μπλε» πλευρά της πόλης, έζησε το ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ.
Για τον μεγάλο αγώνα του Λίβερπουλ, ο Κάρλο Αντσελότι ανέφερε ότι του άρεσε το μεγάλο πάθος του κόσμου που επικρατούσε στις κερκίδες και τόνισε ότι είναι μεγάλος οπαδός των «ζαχαρωτών».
Aναλυτικά οι δηλώσεις του Αντσελότι
«Το όνειρό μου ήταν να προπονήσω τη Λίβερπουλ, αλλά τελικά πήγα στην Έβερτον και εκεί έζησα την αντιπαλότητα και τώρα πια είμαι ένας πραγματικός οπαδός της Έβερτον. Μου άρεσε πάρα πολύ η ατμόσφαιρα, γιατί υπάρχει τόσο μεγάλο πάθος για τις ομάδες τους».
- Έβρος: Εικόνες χάους και συμπλοκές μεταξύ Τούρκων οδηγών στις Καστανιές – Απίστευτη ταλαιπωρία στον συνοριακό σταθμό
- Γουιάνα: Ένα «τεράστιο κύμα» ανέτρεψε φεριμπότ που βυθίστηκε στον Ατλαντικό – Αγνοούνται 66 άνθρωποι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 20 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τι αλλάζει με τις επαφές στο κινητό μας – Το Google Contacts αποκτά νέα ενότητα
- Σακίρα και Τζάστιν Μπίμπερ ξεσήκωσαν το κοινό στο ημίχρονο του τελικού (vids)



