
Βαθύ Αυλίδας: Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού που συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία του Προαστιακού
Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι το φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο της Γλύφας, και έπεσε στη διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 η οποία κατευθυνόταν από Χαλκίδα προς Αθήνα
Ο Αρχές συνέλαβαν τον οδηγό του φορτηγού που συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία του Προαστιακού η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα-Αθήνα με φορτηγό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, ο οδηγός παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση πριν από τον σταθμό της Αυλίδας.
Η Hellenic Train αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας είναι καλά στην υγεία τους, όπως και ο οδηγός του φορτηγού, ενώ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην αμαξοστοιχία. Στο σημείο μετέβη η αστυνομία προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια της σύγκρουσης.
Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι το φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο της Γλύφας, και έπεσε στη διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 η οποία κατευθυνόταν από Χαλκίδα προς Αθήνα, αναφέρει η ΕΡΤ.
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


