
Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να «κλειδώσει» την 5η θέση ο Άρης
Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο εντός έδρας (19:30) και με νίκη «αγκαλιάζει» την πρώτη θέση στα play off 5-8 και κλειδώνει την έξοδο στην Ευρώπη.
Ο Άρης κοντράρεται με τον Ατρόμητο στο «Κλέανθης Βικελίδης», για την 3η αγωνιστική των play-off 5-8 στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με νίκη φτάνει πολύ κοντά στην κατάκτηση της πολυπόθητης 5ης θέσης, η οποία δίνει το εισιτήριο στον 2ο προκριματικό του Conference League.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι θέλουν να κρατήσουν τις ελπίδες του ζωντανές και το ροζ φύλλο αγώνα είναι μονόδρομος. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι 5οι, με 27 βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην 3η θέση, έχοντας 21 βαθμούς.
Το Άρης – Ατρόμητος και η «μάχη» στην Τρίπολη
‘Ωρα έναρξης της αναμέτρησης στις 20:00, τηλεοπτικά από ΝοvaSports Prime. Στο άλλο ματς του συγκεκριμένου ομίλου, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία, σε μια επανάληψη των ημιτελικών του Κυπέλλου.
Ο σύλλογος της Κρήτης έχει χάσει έδαφος, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν να κρατήσουν και αυτοί τις ελπίδες τους για ευρωπαϊκή έξοδο, ζωντανές. Σέντρα στις 16:30, τηλεοπτικά από ΝοvaSports Prime.
- Ο Φλικ λέει το «ναι» για Μπερνάρντο Σίλβα
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στον ανακριτή σήμερα ο 41χρονος – Οι ισχυρισμοί και το σκηνοθετημένο έγκλημα
- Στο έλεος του καιρού: Απρόσιτος ο κλιματισμός για εκατομμύρια Ευρωπαίους – Η Ελλάδα στο κόκκινο
- Ο Γιώργος Σαμπάνης στο Θέατρο Άλσος
- ΠΑΣΟΚ: Σε ανασχηματισμό προχωρά ο Ανδρουλάκης – Η ενόχληση για Δούκα και οι αιχμές κατά Τσίπρα
- Προοδευτική πολιτική είναι αυτή που αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και όχι αυτή που φαντάζει «ριζοσπαστική» με βάση το «αριστερόμετρο»




