Ήταν το μεγάλο φαβορί στον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ και το επιβεβαίωσε η ΑΕΚ! Η Ένωση επικράτησε με 43-21 των Βριλησσίων στη «Sunel Arena» κατακτώντας το πέμπτο τρόπαιο της ιστορίας της στη διοργάνωση και πρώτο μετά από το 2021.
Από το ξεκίνημα φάνηκε η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την ΑΕΚ να «χτίζει» σιγά σιγά μία διαφορά. Προηγήθηκε με 9-4 στο ξεκίνημα και με «όπλο» την επίθεσή της βρέθηκε στο 16-7. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Ένωση στο 25-12 και το παιχνίδι ουσιαστικά να έχει κριθεί.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Φρεντερίκ Μπουζόν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, προηγήθηκε με 39-21 και πήρε τελικά τη νίκη και το τρόπαιο με 43-21.
Μετά από μία δεκαετία και 20 τίτλους συνολικά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν. Ο Έντσο Μαρέσκα το φαβορί για τον πάγκο.
Η παγκόσμια ομοσπονδία είχε τιμή ζήτησης 300 εκατ. δολάρια αλλά έκλεισε συμφωνία στα 60 εκατ. δολάρια, ενώ δεν βρίσκει αγοραστή στην Ινδία, όπου κι εκεί δεν εισπράξει το ποσό ζήτησης