Μανδάς για τη ρεβάνς με τη Μπόντο Γκλίμτ: «Μπορούμε να προκριθούμε»
Η Μπόντο Γκλιμτ νίκησε 2-0 τη Λάτσιο, ωστόσο ο τερματοφύλακας των Ρωμαίων, Χρήστος Μανδάς, τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει την ανατροπή και να περάσει στην ημιτελική φάση του Europa League.
Πεπεισμένος πως η Λάτσιο μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ και να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Europa League, είναι ο τερματοφύλακας της ιταλικής ομάδας, Χρήστος Μανδάς.
Ο Έλληνας γκολκίπερ αναφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μπόντο, λέγοντας πως «είναι δύσκολος για όλες τις ομάδες», ενώ μίλησε και για την δική του απόδοση, προσφάτως.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Μανδά:
«Αυτός ο αγωνιστικός χώρος είναι δύσκολος για όλες τις ομάδες, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Υποφέραμε στο ματς, ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όλα είναι ακόμα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς. Είμαι χαρούμενος για αυτές τις αποκρούσεις, αλλά θέλω να βοηθήσω την ομάδα περισσότερο.
Μπορούμε να ανατρέψουμε αυτό το 2-0. Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και θέλουμε να πάρουμε αυτό το ματς. Αυτός ο αγώνας τελείωσε και τώρα επικεντρωνόμαστε στο ντέρμπι με τη Ρόμα, δεν υπάρχει χρόνος. Μετά το ντέρμπι θα σκεφτούμε ξανά το Europa League»
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.
LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.
Ο Λανουά απέτυχε ως επικεφαλής της ΚΕΔ και δείχνει ότι δεν μπορεί να οδηγήσει την ελληνική διαιτησία στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και σε όσο δυνατόν λιγότερα παράπονα