Μανδάς για τη ρεβάνς με τη Μπόντο Γκλίμτ: «Μπορούμε να προκριθούμε»
Η Μπόντο Γκλιμτ νίκησε 2-0 τη Λάτσιο, ωστόσο ο τερματοφύλακας των Ρωμαίων, Χρήστος Μανδάς, τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει την ανατροπή και να περάσει στην ημιτελική φάση του Europa League.
Πεπεισμένος πως η Λάτσιο μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ και να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Europa League, είναι ο τερματοφύλακας της ιταλικής ομάδας, Χρήστος Μανδάς.
Ο Έλληνας γκολκίπερ αναφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μπόντο, λέγοντας πως «είναι δύσκολος για όλες τις ομάδες», ενώ μίλησε και για την δική του απόδοση, προσφάτως.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Μανδά:
«Αυτός ο αγωνιστικός χώρος είναι δύσκολος για όλες τις ομάδες, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Υποφέραμε στο ματς, ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όλα είναι ακόμα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς. Είμαι χαρούμενος για αυτές τις αποκρούσεις, αλλά θέλω να βοηθήσω την ομάδα περισσότερο.
Μπορούμε να ανατρέψουμε αυτό το 2-0. Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και θέλουμε να πάρουμε αυτό το ματς. Αυτός ο αγώνας τελείωσε και τώρα επικεντρωνόμαστε στο ντέρμπι με τη Ρόμα, δεν υπάρχει χρόνος. Μετά το ντέρμπι θα σκεφτούμε ξανά το Europa League»
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το 2-2 μέχρι το 70′ έγινε 5-2 για την Παρί Σεν Ζερμέν στο φινάλε απέναντι στην Τσέλσι και η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είναι «αγκαλιά» με την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Τα άλλαξε όλα η είσοδος του Κβαρατσχέλια στο ματς.
Η… τρέλα διαρκείας που ακούει στο όνομα Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη νορβηγική ομάδα να σαρώνει 3-0 τη Σπόρτινγκ στο πρώτο ματς και να ετοιμάζεται για οκτάδα!