
«Ο Γκριγκόνις ενδέχεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό»
Στο μέλλον του Μάριους Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε με «τιτίβισμά» του ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αντρέα Καλτσόνι.
Νέες πληροφορίες για το μπασκετικό μέλλον του Μάριους Γκριγκόνις έφερε στο φως ο Αντρέα Καλτσόνι. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Χ, ανέφερε πως ο 30χρονος άσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ζαλγκίρις Κάουνας ενόψει της σεζόν 2025-26.
Ο Λιθουανός γκαρντ-φόργουορντ είναι εδώ και μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, εξαιτίας τραυματισμού, ωστόσο σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, η πρώην ομάδα του θέλει να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό της.
Τι λέει ο Καλτσόνι για Γκριγκόνις και Ζαλγκίρις
?‼️Zalgiris Kaunas pushes to find a total agreement with Marius Grigonis for next season.
Grigonis should leave Panathinaikos BC after 3 years. The negotiation continues.#EuroLeague #Zalgiris #Panathinaikos pic.twitter.com/OfXXtwoHOE
— Andrea Calzoni (@Andrea__Calzoni) April 10, 2025
«Η Ζαλγκίρις Κάουνας πιέζει για την επίτευξη οριστικής συμφωνίας με τον Μάριους Γκριγκόνις για την επόμενη σεζόν. Ο Γκριγκόνις ενδέχεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό μετά από τρία χρόνια. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται», αναφέρει χαρακτηριστικά σε «τιτίβισμά» του ο Ιταλός δημοσιογράφος.
- Καστοριά: Επιχείρηση διάσωσης 78χρονου που είχε πέσει σε γκρεμό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Μπορεί η Κίνα να κυριαρχήσει στην εξαγωγή ΑΙ;
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
- Πώς σώθηκε το παιδί που έπεσε σε πισίνα στην Κρήτη – Οι δραματικές προσπάθειες της μητέρας του
- Εδώ, στην Ελλάδα: Ο Τομ Χανκς συνάντησε θαυμαστή που τον είχε τατουάζ

