
Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Μάγκνουσον
Ο Χορντούρ Μάγκνουσον επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού μετά από 5 μήνες απουσίας.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των playoff της Stoiximan SuperLeague στο ΟΑΚΑ με μια θετική εξέλιξη.
Την επιστροφή του Χορντούρ Μάγκνουσον μετά από 5 μήνες που ήταν και η τελευταία φορά που προπονήθηκε με το «Τριφύλλι», πριν τραυματιστεί και υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στον μηνίσκο και τενόδεση για σταθεροποίηση του γονάτου, κάτι που τον άφησε τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Ο Ρουί Βιτόρια, πέρα από την επιστροφή του Ισλανδού αμυντικού, ξεκίνησε το πρόγραμμα της προπόνησης με προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Τέλος, ατομικό έκαναν Μπακασέτας, Κώτσιρας και Σένκεφελντ με Βαγιαννίδη θεραπεία.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Μία σημαντική ημέρα ήταν η 9η Απριλίου για τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, μια και ο Ισλανδός αμυντικός μπήκε το πρωί της Τετάρτης σε κανονικό ρυθμό προπόνησης με την ομάδα, έπειτα από πέντε μήνες απουσίας! Ο 32χρονος στόπερ ολοκλήρωσε την αποθεραπεία μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατό του και πλέον είναι διαθέσιμος.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν το πρόγραμμα με προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό έκαναν οι Μπακασέτας, Κώτσιρας και θεραπεία οι Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ».
- ΚΕΔ: Το χαλασμένο τηλέφωνο των Λανουά, Βαλέρι και η ευθύνη της ΕΠΟ
- Δημοσκόπηση: Παγιώνεται στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ – Μάχη για τους κεντρώους και τους «χωρίς ταύτιση» ψηφοφόρους
- Gen Z: Μήπως το να ακολουθείς τα πάθη σου είναι πιο έξυπνο από τα να κυνηγάς το όνειρά σου;
- ΕΛΑΣ: Οι πυρκαγιές σε Γαλλία – Ισπανία υπενθυμίζουν ότι η κλιματική κρίση αποτελεί κοινή ευρωπαϊκή πρόκληση
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την Εθνική πόλο: «Μας κάνατε υπερήφανους, σας ευχαριστούμε» (pic)
- «Του ανατέθηκε να εξαφανίσει το πτώμα» – Η μακάβρια απαγωγή της σορού της Εβίτας Περόν


