
Μαζούλα για την απόλυση του Μαλόουν: «Κάθε μέρα μπορεί να είναι η τελευταία μου»
Ο Τζο Μαζούλα σχολίασε την απόλυση του Μάικλ Μαλόουν, αναφέροντας πως προσεγγίζει την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία του.
Σοκ προκάλεσε στον κόσμο του NBA η απόφαση των Ντένβερ Νάγκετς να απολύσουν τον Μάικλ Μαλόουν λίγες μέρες πριν την έναρξη της postseason. Ο πρώην προπονητής των Νάγκετς ξεκίνησε στον οργανισμό το 2015 κατακτώντας το πρωτάθλημα το 2023.
Ο Τζο Μαζούλα, μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στους Νικς με 119-117, σχολίασε αυτή την είδηση. Τόνισε πως γνωρίζει ότι κάθε μέρα μπορεί να είναι η τελευταία του και αυτό είναι κάτι που του δίνει κίνητρο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαζούλα:
«Είναι κομμάτι του κινήτρου μου. Κάθε μέρα ξυπνάω και λέω ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η τελευταία μου μέρα. Πρέπει να έχει αυτή την προοπτική. Σου δίνει ευγνωμοσύνη αλλά σε κρατάει και «πεινασμένο»
Χρειάζεσαι μία ισορροπία στο πόσο θέλεις να το κάνεις αυτό για όσο μπορείς και να αναγνωρίζεις ότι είσαι αντικαταστάσιμος, γιατί έτσι λειτουργεί. Κάθε μέρα υπενθυμίζω στον εαυτό μου την θνησιμότητά μου και νομίζω ότι αυτό με κρατάει προσγειωμένο και έτσι εκτιμώ την ευκαιρία που έχω».
- Μιανμάρ: Ανακαλύφθηκε ρουμπίνι 11.000 καρατιών – «Εξαιρετικά μεγάλο, σπάνιο και δύσκολο να βρεθεί» (εικόνα)
- Δανία: Ναυαγούν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης – Πλήγμα για τη Φρεντέρικσεν
- Γερμανία: Χιλιάδες μαθητές διαδηλώνουν κατά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας
- Ανοδος 6,9% στις πωλήσεις των σούπερ μάρκετ το πρώτο τρίμηνο του 2026
- Βολιβία: Δικαστήριο κλήτευσε τον πρώην πρόεδρο Μοράλες σε δίκη κατηγορούμενος για εμπορία ανήλικης
- Τα Στενά του Ορμούζ είναι «εξίσου πολύτιμα με την ατομική βόμβα», λέει σύμβουλος του Μοτζταμπά Χαμενεΐ

