Ο Κολοσσός μπήκε… με το δεξί στα πλέι άουτ, επικρατώντας με 99-74 του ουραγού του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική περίοδο της Greek Basketball League Αμαρουσίου, στη Ρόδο.
Οι Ροδίτες που τερμάτισαν στην προτελευταία θέση έκαναν βήμα σωτηρίας, καθώς ανέβηκαν στο 7-16, ενώ το Μαρούσι υποχώρησε στο 5-18. Με 50 ριμπάουντ δεν άφησαν ελπίδες για νίκη στους φιλοξενούμενους που είχαν μόνο 20.
Ο Άντριου Γκάουντλοκ ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ο MVP των νικητών με 31 πόντους και 6/10 τρίποντα σε 32 λεπτά, ενώ συγκέντρωσε και 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Οι Περάντες και Γκούντγουιν (9 ριμπάουντ) είχαν από 18 πόντους, 9 ριμπάουντ μάζεψε ο Γκαλβανίνι. Όμως, ο Γκάουντλοκ είχε αψημαχία με τον Μάρκους Κιν του Αμαρουσίου και χρειάστηκε να τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους. Ο Κιν τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή από τους διαιτητές. Από το Μαρούσι ξεχώρισε ο Καμ Ρέινολντς με 20 πόντους.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.