Χαλκιδική: Τσακώνονταν στη μέση του δρόμου και τους παρέσυρε φορτηγό – Ένας νεκρός, μία τραυματίας
Η τραυματίας αστυνομικός ήταν μέλος πληρώματος περιπολικού που είχε κληθεί στο σημείο για να παρέμβει - Άγνωστη προς το παρόν η αιτία που προκάλεσε τη μοιραία διένεξη στη Χαλκιδική
Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Χαλκιδική, στην περιοχή της Νικήτης, όταν Ι.Χ. φορτηγό παρέσυρε δύο οδηγούς και μία αστυνομικό που είχε κληθεί να επιληφθεί στον μεταξύ τους καυγά στη μέση του δρόμου.
Οι δύο οδηγοί είχαν ακινητοποιήσει τα οχήματά τους στην άκρη του δρόμου για να λύσουν τις διαφορές τους
Αποτέλεσμα του τροχαίου, που σημειώθηκε στις 04:45 στο 41ο χλμ. της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Σάρτης κοντά στον Άγιο Νικόλαο, ήταν ο 33χρονος οδηγός που ενεπλάκη στον καυγά να χάσει τη ζωή του και η 46χρονη αστυνομικός να τραυματιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η αστυνομικός διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου. Η άτυχη γυναίκα ήταν μέλος πληρώματος περιπολικού του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας το οποίο κλήθηκε να παρέμβει σε καυγά ανάμεσα σε δύο οδηγούς αυτοκινήτων, μεταξύ των οποίων ο 33χρονος νεκρός.
Χαλκιδική: Τσακώνονταν στη μέση του δρόμου
Οι δύο οδηγοί φαίνεται ότι είχαν ακινητοποιήσει τα οχήματά τους στην άκρη του οδοστρώματος για να λύσουν τις διαφορές τους. Προς το παρόν παραμένει άγνωστη η αιτία που προκάλεσε τη μοιραία διένεξη.
Το φορτηγό πέρασε την ώρα που έφτασε το περιπολικό με την αστυνομικό, παρασύροντας, υπό συνθήκες που διερευνώνται, τόσο την ίδια όσο και τον 33χρονο.
Ο 60χρονος οδηγός του Ι.Χ. φορτηγού, ο οποίος προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα, κρατείται και εξετάζεται από αστυνομικούς στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Σιθωνίας.
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442