Πίτερς: «Να επιστρέψουμε σε αυτό που μας έκανε πρώτους»
Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με την Άλμπα και τις ιδιαιτερότητές του, τονίζοντας παράλληλα ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες.
Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου για την 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις ιδιαιτερότητες που θα έχει το παιχνίδι με τους Γερμανούς τονίζοντας ότι το πιο σημαντικό θα είναι ο ρυθμός του αγώνα και η ενέργεια που θα πρέπει να βγάλουν οι «ερυθρόλευκοι» στο παρκέ.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Άλεκ Πίτερς:
Για το ματς με την Άλμπα: «Να επιστρέψουμε σε αυτό που μας έκανε πρώτους στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Είτε πάρουμε την πρώτη θέση, είτε τη δεύτερη θέση, είτε οτιδήποτε άλλο, πρέπει να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα, και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να αλλάξει στο τέλος, στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, σε αυτά τα δύο τελευταία παιχνίδια, και αυτό ξεκινάει αύριο»
Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα: «Νομίζω ο ρυθμός του αγώνα. Δεν μπορούμε να βγούμε νωθροί, πρέπει να βγάλουμε το δικό μας μπάσκετ. Αισθάνομαι ότι δεν το κάναμε αυτό πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια. Οπότε η ενέργεια πρέπει να είναι εκεί, η σκληρότητα. Όλα όσα είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς πρέπει να είναι εκεί».
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442