Ελληνική Κουζίνα: Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ και γιορτάζει το Πάσχα
Το νέο τεύχος του περιοδικού Ελληνική Κουζίνα, που κυκλοφορεί στις 6 Απριλίου με το ΒΗΜΑ, στρώνει ένα τραπέζι γεμάτο γεύση και άνοιξη.
Στο νέο τεύχος του περιοδικού Ελληνική Κουζίνα που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 6 Απριλίου με την εφημερίδα το ΒΗΜΑ γιορτάζουμε το Πάσχα στρώνοντας ένα τραπέζι γεμάτο γεύση και άνοιξη. Τιμώντας τις παραδόσεις μας, μαγειρεύουμε το αρνί και το κατσίκι, τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Λαμπρής, με διαφορετικούς και λαχταριστούς τρόπους και αποθεώνουμε την γαρδούμπα, τον απόλυτο, μερακλίδικο μεζέ.

Συναντάμε αγαπημένους σεφ και καταγράφουμε τις κορυφαίες πασχαλινές τους αναμνήσεις αλλά και τη γεύση που έχει η δική τους γιορτή, εκείνη που έχει αποτυπωθεί μέσα στην καρδιά και το μυαλό τους και ταξιδεύουμε στην πασχαλινή παράδοση της Κρήτης με «ξεναγό» την Λένα Ηγουμενάκη, Προέδρου του Γαστρονομικούς Φεστιβάλ του νησιού.
Φτιάχνουμε την παραδοσιακή μαγειρίτσα με εναλλακτικούς μαθαίνουμε πως φτιάχνεται το γεμιστό αρνί της Λήμνου, ζυμώνουμε τα πιο αφράτα τσουρέκια και πλάθουμε σμυρναίικα κουλουράκια.

Ακόμα, τιμούμε την Άνοιξη και τα εποχιακά λαχανικά με τις πιο νόστιμες τάρτες, συνταγές για βραστά αβγά αλλά και τα πιο νόστιμα, κρατσανιστά κολοκυθάκια, πιπεριές και μελιτζάνες σε κουρκούτι, με τζατζίκι σε διάφορες εκδοχές.
Μαθαίνουμε τα πάντα για τα μαγειρικά κοκτέιλ από την έξπερτ Πόπη Σεβαστού, διαλέγουμε τα κρασιά της γιορτής με την Somellier Κωνσταντίνα Κόρδα και επιλέγουμε το εστιατόριο ή το ξενοδοχείο που θα μας φιλοξενήσει στο Αναστάσιμο δείπνο και στο τραπέζι της Λαμπρής.

Εγκαινιάζουμε την εποχή που μετράμε παγωτά με τις καλύτερες προτάσεις από τις πιο γνωστές τζελαταρίες της πόλης και διαλέγουμε με ακρίβεια τα μαστιχωτά τσουρέκια από τα σύγχρονα και ιστορικά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας.
Με διάθεση να ζήσουμε την πιο νόστιμη άνοιξη της ζωής,
Ελληνική Κουζίνα
Πάσχα, η γιορτή της αγάπης
Κυκλοφορεί την Κυριακή 6 Απριλίου με το ΒΗΜΑ
- Μπαγκλαντές: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες κάνει βουτιά σε ποτάμι – 18 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι (βίντεο)
- Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Μιλγουόκι Μπακς 130-99: Νέα βαριά ήττα για τα «Ελάφια» – Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς (vids)
- Πεύκη: Εξουδετερώθηκε η οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκε παρέα παιδιών
- Το δουλεμπόριο Αφρικανών το πιο βαρύ έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, λέει ο ΟΗΕ – Αντιδράσεις ΗΠΑ και Ευρωπαίων
- Έλενα Παπαρίζου: Η λαμπερή εμφάνιση, μετά την περιπέτεια με την υγεία της
- Μετά τον Μέσι, ο… Γκριεζμάν: Έγινε ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο MLS
- Αυτοί που θέλουν να φέρουν την αλλαγή πρέπει να δείξουν ότι μπορούν να αλλάζουν και οι ίδιοι
- Πάσχα: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442