Μετά την πρόκριση στο 11ο Final-4 Champions League της ιστορίας του, ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα η ομάδα πόλο Γυναικών, επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, με εκτός έδρας «αποστολή».
Την Τετάρτη (2/4) το μεσημέρι (14:30), οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Χανίων στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α1, με μοναδικό στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.
Νίνου ενόψει του ΝΟ Χανίων – Ολυμπιακός: «Να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε»
Δηλώσεις ενόψει της σημερινής αναμέτρησης έκανε η Ειρήνη Νίνου. Αναλυτικότερα: «Αύριο, επιστρέφουμε και πάλι στα παιχνίδια της Α1, παίζουμε εκτός έδρας με τα Χανιά.
Υπάρχει αρκετή κούραση από τα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς προερχόμαστε από έναν πολύ απαιτητικό και δύσκολο μήνα, γεμάτο με διάφορες υποχρεώσεις. Στόχος μας είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, ανεξαρτήτως αντιπάλου και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε, έως τώρα, στο ελληνικό πρωτάθλημα».
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μονακό στο τέλος της σεζόν και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η ιστορική συναυλία της Σακίρα στην Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο είχε και... ποδοσφαιρική χροιά, αφού το πλήθος ξέσπασε κατά του πρώην συζύγου της, Ζεράρ Πικέ.