Βόλος: Στη φυλακή ο 60χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά δύο ανήλικες αθλήτριες
Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, ο 60χρονος από τους 8 μήνες της ποινής του θα εκτίσει σε φυλακή, τους τρεις.
Σε 8 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε σήμερα, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ο 60χρονος που το περασμένο Σάββατο, παρενόχλησε δύο ανήλικες αθλήτριες.
Πρόκειται για δύο κορίτσια ηλικίας 16 και 17 ετών που δέχθηκαν τη σεξουαλική επίθεση στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΕΑΚ, στον Βόλο ενώ είχαν τελειώσει την προπόνησή τους και κατευθυνόταν στα αποδυτήρια.
Κεκλεισμένων των θυρών
Η δίκη του 60χρονου, ο οποίος παρότι είχε τεθεί σε αργία, συνέχιζε να βρίσκεται στους χώρους του ΕΑΚ, έγινε κεκλεισμένων των θυρών καθώς τα θύματα είναι ανήλικες.
Τελικά, κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, σε βάρος των αθλητριών της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ του αναγνωρίστηκε μειωμένος καταλογισμός λόγω προβλημάτων ψυχιατρικής φύσεως που αντιμετωπίζει.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, από τους 8 μήνες της ποινής του θα εκτίσει σε φυλακή, τους τρεις.
«Μπράβο στα κορίτσια»
Ο συνήγορος των οικογενειών των δύο κοριτσιών, κ. Μουρτζίνος, σε δηλώσεις ανέφερε τα εξής:
«Η ψυχική υγεία των κοριτσιών έχει κλονιστεί. Οι γονείς συμπαρίστανται στα παιδιά τους, προκειμένου να αποκτήσουν τη ψυχική τους ισορροπία. Μετά την καταδικαστική απόφαση, στην οποία ευελπιστούμε να κινηθεί η διαδικασία των περιοριστικών μέτρων. Να μην ξαναπλησιάσει αυτός ο άνθρωπος τον χώρο άθλησης των παιδιών. Αυτό είναι που ζητούν οι γονείς. Μπράβο στα παιδιά που βρήκαν το ψυχικό σθένος να αντιμετωπίσουν τη κατάσταση και να αναφέρουν το περιστατικό στους γονείς τους».
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (10/12): Συνέχεια με σπουδαία ματς στο Champions League
- Χανιά: Ξεκινάει η δίκη του 45χρονου που οδηγούσε μεθυσμένος και σκότωσε τον 22χρονο Παναγιώτη
- Ελλάδα στον ΟΗΕ: Να εγκαταλείψει η Ρωσία τις μαξιμαλιστικές αξιώσεις στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων
- Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η ανάρτηση μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του
- «Πρεμιέρα» την Πέμπτη για το εορταστικό ωράριo – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα



