Η Μονακό πέρασε από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 80-77, με τον Βασίλη Σπανούλη να επιστρέφει στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ στάθηκε και στην αγάπη που έχει για τον σύλλογο, αλλά και στην αγάπη που έχει πάρει.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:
Για το αν η άμυνα είναι το κλειδί: «Όχι, δεχθήκαμε 77 πόντους και το μόνο κακό στην άμυνά μας ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ. Αλλά ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλός στα επιθετικά ριμπάουντ, είχαμε την ταχύτητα και την ηρεμία να παίξουμε καλό μπάσκετ. Όταν μίλησα στο ημίχρονο είπα ότι παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και θα έρθει. Όταν χάναμε με 9 οι παίκτες κράτησαν την ηρεμία τους, κάναμε καλά plays, διαβάσαμε καλά το παιχνίδι στο τέλος και είχαμε 21 ασίστ για 7 λάθη. Είναι μεγάλο νούμερο κόντρα στον Ολυμπιακό».
Για τις νίκες στο ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ: «Χτίζουν χαρακτήρα. Χάσαμε τέσσερα ματς για έναν πόντο στην τελευταία κατοχή, με την Μπάγερν, τον Ερυθρό, την Αρμάνι, την Μακάμπι. Τους είπα συνεχίστε να δουλεύτε, τα πράγματα θα βελτιωθούν. Προχωράμε μπροστά, ας είμαστε ομάδα, αυτή είναι η Euroleague.
Για την υποδοχή: «Είναι στην καρδιά μου, πάντα θα υπάρχει αγάπη με τον κόσμο, με το κλαμπ, τους προέδρους, το σταφ, τους παίκτες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είναι μεγάλο κομμάτι στην καρδιά μου, στην ζωή μου. Είναι δεύτερο σπίτι μου», κατέληξε ο Σπανούλης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.