
Σπείρα γυναικών διακινούσε σκληρά ναρκωτικά – Δείτε πού τα έκρυβαν
Συνελήφθησαν 3 γυναίκες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, άνω των 2 κιλών ηρωίνης
Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 26 Μαρτίου 2025, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στο Μαρκόπουλο Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Επιχειρησιακών Ομάδων της Υποδιεύθυνσης Πληροφοριών και Ειδικών Δράσεων της Δ.Α.Ο.Ε.
Τρεις συλλήψεις
Στο πλαίσιο αυτό, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 3 γυναίκες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση (συμμορία) και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικές ενέργειες, εξακριβώσεις και διασταυρώσεις στοιχείων, καθώς και δημιουργία προφίλ (profiling), πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση των κατηγορουμένων.
Σε επακόλουθες έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- -2- κιλά και -24,2- γραμμάρια ηρωίνης,
- -14,6- γραμμάρια κοκαΐνης,
- -11- ναρκωτικά δισκία,
- ζυγαριά ακριβείας,
- -2- κινητά,
- -1.650- ευρώ και
- -2- οχήματα.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Δείτε τα σημεία όπου εντοπίστηκαν να κρύβουν τα ναρκωτικά οι γυναίκες που συνελήφθησαν
- Δήμος της Αττικής στέλνει είδη πρώτης ανάγκης στη Βενεζουέλα
- Live: Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσιάζει το προγραμματικό σχέδιο του ΠΑΣΟΚ στην ενέργεια
- Αυτές είναι οι νέες στρατηγικές επιβίωσης στην εποχή της εργασιακής ανασφάλειας
- Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει στην ανάδειξη του Βράχου Λεωνιδίου
- Σύστημα Ινφαντίνο: Πώς η FIFA αλλάζει το ποδόσφαιρο για χάρη της εξουσίας
- Ο Αλέξης Σταμάτης έζησε στο τρίγωνο Κολωνάκι-Σόλωνος-Εξάρχεια – «Το ρίγος είναι πολύ σημαντική έννοια»




