Ράιτ: «Δεν με επηρέασαν οι φήμες – Η ομάδα ήταν δίπλα μου και με στήριξε»
Ο Μόουζες Ράιτ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, έπειτα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τόνισε ότι αισθάνεται ευλογημένος που γυρίζει στα παρκέ.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν, στη Λυών (25/3, 21:45), για την 31η αγωνιστική της Euroleague. Ο σέντερ των «ερυθρόλευκων», Μόουζες Ράιτ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας, για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο.
Ο Αμερικανός δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και πλέον είναι έτοιμος να πατήσει ξανά παρκέ. Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας, για τη Γαλλία, ο Ράιτ προχώρησε σε δηλώσεις και εξέφρασε τη μεγάλη χαρά που έχει, για την προσεχή επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Ο 26χρονος ανέφερε ότι είναι ευλογημένος και μίλησε για την υπομονή που έδειξε, ενόσω βρισκόταν εκτός λόγω του προβλήματος που είχε. Δήλωσε επίσης, ότι δεν επηρεάστηκε από τος φήμες περί αποχώρησή του, ενώ είπε ότι σε όλη αυτήν την προσπάθεια η ομάδα ήταν κοντά σε αυτόν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράιτ
«Ήταν μια μακρά διαδικασία, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να βρεθώ ξανά στο παρκέ. Έπρεπε να είμαι υπομονετικός για να τα καταφέρω. Μιλούσαν για το μέλλον μου στο μπάσκετ, αλλά δεν με επηρέασε.
Ειλικρινά, δεν θα μπορούσα να νιώθω πιο ευλογημένος αυτή τη στιγμή. Η ομάδα ήταν κοντά μου, ερχόταν και στο νοσοκομείο όσο ήμουν εκεί, με στήριζαν εντός κι εκτός παρκέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.