Η εθνική Αργεντινής θα «δεχθεί» και δεύτερο σοβαρό «πλήγμα» για τα παιχνίδια με Ουρουγουάη και Βραζιλία, καθώς μετά τον τραυματισμό του Μέσι σε ματς με την Ίντερ Μαιάμι, έχασε και τον Λαουτάρο Μαρτίνες που έχει πρόβλημα τραυματισμού.
Το ρεπορτάζ αρχικά, ανέφερε ότι δεν θα είναι παρών στο παιχνίδι με την Ουρουγουάη αλλά θα έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι με την Βραζιλία, όμως εν τέλει, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν θετικά για τον επιθετικό της Ίντερ που τελικά, δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την εθνική του ομάδα.
Lautaro Martínez queda desafectado de la Selección Argentina. No juega contra Uruguay ni Brasil. pic.twitter.com/1fJuvEv2bS
Έπειτα και την απουσία του Ντιμπάλα, που δεν βρέθηκε καν στην προεπιλογή, αφού ήταν τραυματίας, πλέον ο Λιονέλ Σκαλόνι έχει ως επιλογές για την επίθεση του τον Νικολάς Γκονζάλες της Γιουβέντους, τους Άνχελ Κορέα και Χούλιαν Άλβαρες της Ατλέτικο Μαδρίτης και Σαντιάγκο Κάστρο της Μπολόνια.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.