Το Super Cup Ελλάδος επιστρέφει! Η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου τον περασμένο Ιανουάριο αποφάσισε, μεταξύ άλλων, την επαναφορά του ιστορικού θεσμού και από την νέα σεζόν ο πρωταθλητής και ο κυπελλούχος θα αναμετρώνται για τον τρόπαιο.
Μάλιστα, πρόθεση της ΕΠΟ είναι ο τελικός να γίνεται ακόμη και σε περίπτωση νταμπλ, με τη συμμετοχή του φιναλίστ του Κυπέλλου. Το μόνο που πρέπει να βρεθεί πλέον είναι η ημερομηνία διεξαγωγής του.
Τότε θα διεξαχθεί ο τελικός του Super Cup Ελλάδος
Αυτή θα είναι πιθανότατα τον ερχόμενο Αύγουστο, αν ένας εκ των δύο φιναλίστ δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, διαφορετικά η επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία είναι τον Ιανουάριο του 2026.
Θυμίζουμε πως το τελευταίο Σούπερ Καπ Ελλάδας έγινε τον Οκτώβριο του 2007, όταν ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τη Λάρισα στο Καραϊσκάκης, επικρατώντας 1-0 με το γκολ του Κώστα Μήτρογλου, στο 39ο λεπτό, δίνοντας έτσι στους Πειραιώτες τον εν λόγω τίτλο για τέταρτη φορά στην ιστορία τους.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Κάρλο Αντσελότι εμμένει στην αρχική του απόφαση να μην καλέσει τον Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για τα τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ και το όνειρο του 34χρονου σούπερσταρ για ένα... last dance στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής, εξανεμίζονται.
Αυτοί είναι οι διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ να σφυρίξουν τα ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ούγγρος, Μπόγκναρ, στο Παναθηναϊκός - Άρης, Παπαπέτρου στον ΠΑΟΚ, Τσιμεντερίδης στην ΑΕΚ και Πολυχρόνης στον Ολυμπιακό.
Με μια σειρά αναρτήσεών του στο X, ο σταρ της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν, απάντησε σε όσα είπε για τον τραυματισμό του ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, εξαπολύοντας μια απίθανη προσωπική επίθεση εναντίον του Τούρκου παλαίμαχου άσου.