
Πυλαία – Ολυμπιακός 20-35: Εύκολη νίκη για τους Ερυθρόλευκους
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα της Πυλαίας με 35-20 για την 20η αγωνιστική της Handball Premier.
Νικηφόρα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας νίκησαν με 35-20 την Πυλαία στο «Σπίτι του χάντμπολ», για την 20ή αγωνιστική της Handball Premier, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.
Στο ντεμπούτο του κόουτς Ρικάρντο Τριλίνι στον πάγκο, ο Θρύλος παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο σε επίθεση και άμυνα, προηγήθηκε με +11 (9-20) στο πρώτο ημίχρονο και +16 (19-35) στο δεύτερο και με κορυφαίο σκόρερ τον Τζηρά, με έξι γκολ (τέσσερα ο Βέγιν, τέσσερα ο Σάββας), «πήρε» άνετα το ματς στην έδρα της Πυλαίας, συνεχίζοντας νικηφόρα την πορεία του στο πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός στρέφει, πλέον, την προσοχή του στον κρίσιμο πρώτο προημιτελικό του EHF European Cup, την Κυριακή (23/3, 18:00), με τη Ρούναρ στην Ηλιούπολη.
Πιο αναλυτικά, ο Ολυμπιακός «μπήκε» δυνατά στο ματς και στο 23ο λεπτό, προηγήθηκε με +9 (7-16), με γκολ του Παπάζογλου. Στο 27:02, ο Πέριτς «έγραψε» το +10 (8-18), με τον Παπαβασίλη να διαμορφώνει το +11 (9-20) του πρώτου ημιχρόνου, σκοράροντας στο 29:12. Ανάλογη η εικόνα και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τον Κανδύλα να ανεβάζει τη διαφορά στο +13 (11-24), με τη συμπλήρωση 38 λεπτών. Στο 56:58, οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν στο +16 (19-35), με σκόρερ τον Τζηρά, με την Πυλαία να μειώνει, για το τελικό 35-20.
Τα πεντάλεπτα: 1-3, 5-6, 7-10, 7-13, 8-17, 9-20 (ημχ.), 10-21, 11-24, 15-27, 17-29, 18-31, 20-35
AΕΣΧ Πυλαίας (Ανανιάδης): Ν. Αντωνιάδης, Μαρκατάτος, Θ. Αντωνιάδης 3, Ντανουλέτ, Δάιος, Μαρίνος 3, Μαντάς 1, Χατζίδης 8, Διαμαντόπουλος, Τσαρδάκης, Σκαρπάρης 2, Κολοβός, Παναγιωτίδης 1, Μήντζιος, Ντάκαρης 2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρικάρντο Τριλίνι): Κοτανίδης, Τζηράς 6, Παπαβασίλης 1, Βίντα 1, Τζίμπουλας 3, Παπάζογλου 1, Κανδύλας 2, Πέριτς 3, Μποροντάι, Βούγιοβιτς 1, Βέγιν 4, Λιάπης 3, Πασσιάς 3, Μιχαηλίδης 3, Σάββας 4
Διαιτητές: Γράψας-Κυριακού, Δίλεπτα: 2-0, Πέναλτι: 2/2-3/4
«Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του νέου προπονητή»
Δηλώσεις:
Δημήτρης Τζηράς: «Το πρώτο μας παιχνίδι μετά τη διακοπή για την Εθνική ομάδα. Είναι μια νέα αρχή για εμάς, καθώς προσπαθούμε να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του νέου προπονητή. Μπορέσαμε να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα για τα προσεχή μας ευρωπαϊκά παιχνίδια».
- Πλησιάζει το τέλος εποχής για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς – Τι λένε στην Αμερική
- Το παράδοξο με τη Χεσμπολάχ: Οι Λιβανέζοι δεν τη στηρίζουν, αλλά δεν θέλουν τον αφοπλισμό της
- ΗΠΑ: Πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια θα κοστίσει το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας του Τραμπ
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Να φτιάξουμε έναν κόσμο όπου τα παιδιά δεν θα λένε «αυτός ο κόσμος δεν είναι για μένα»
- Γιατί να κάνω θερινά μαθήματα;




