
Σιώπης: «Είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και πνευματικά, ο κόσμος μας στηρίζει και μας δίνει ώθηση»
Ο Μανώλης Σιώπης ανέφερε πως η Εθνική είναι έτοιμη για τα ματς με την Σκωτία, ενώ μίλησε για το νέο σπίτι της «γαλανόλευκης» και τη στήριξη του κόσμου.
Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την Πέμπτη (20/3, 21:45) τη Σκωτία για το πρώτο μεταξύ τους ματς για τα playoffs ανόδου στη League A του Nations League. O Μανώλης Σιώπης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη σημασία του αγώνα, το νέο σπίτι της «γαλανόλευκης» και τη στήριξη του κόσμου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σιώπης:
Για τη ψυχολογική ετοιμότητα των παικτών και τη μάχη του κέντρου: «Αρχικά πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια γιατί θέλουμε να βρεθούμε στη League Α. Είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και πνευματικά. Θα γίνουν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Είναι μια καλή ομάδα, έχει πολλά τρεξίματα».
Για το πόσο του έλειψαν οι συμπαίκτες του: «Είναι πολύ ξεχωριστό όταν ερχόμαστε εδώ. Το οικογενειακό κλίμα και το πώς περιμένουμε να παίζουμε για την Εθνική και να παίζουμε όλοι μαζί. Όλοι περιμένουμε το ίδιο για να έρθει αυτή η μέρα και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε το πρώτο βήμα».
Για τη στήριξη του κόσμου και αν υπάρχει άγχος: «Είναι πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου. Κάτι βλέπει και μας στηρίζει, κάτι κάνουμε σωστά. Είναι σημαντικό να τον έχουμε δίπλα μας γιατί μας δίνει τεράστια ώθηση. Όλοι θέλουμε να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο, παλιά παίζαμε με 2000 άτομα και ήταν τελείως διαφορετικό».
Για το νέο Προπονητικό Κέντρο: «Το πιο σημαντικό είναι αυτό. Δεν έχουμε νιώσει πώς είναι να έχουμε το σπίτι μας. Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και όλες οι Εθνικές έχουν το δικό τους σπίτι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους γύρω από την Ομοσπονδία για αυτό, με το καλό να μπούμε και να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε».
- Ο Πέρεθ προκήρυξε εκλογές στη Ρεάλ Μαδρίτης
- Δίκη για τον θάνατο του μικρού Άγγελου: Αποδοκιμασίες και οργή έξω από τα δικαστήρια – Συγκλονίζουν οι καταθέσεις γιατρών
- Όσμαν: «Είμαστε έτοιμοι για το game 5 μιας μυθικής σειράς»
- Πολιτική κρίση στη Βρετανία: Μπαράζ παραιτήσεων υφυπουργών της κυβέρνησης Στάρμερ
- Τι γύρευε ένας πίνακας του Κράναχ στο σπίτι του Χίτλερ στο Μόναχο;
- Επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής – Δύο τραυματίες

