Χούμελς: «Συγγνώμη, τα σκ@@@@α, είμαι τόσο απογοητευμένος»
Απολογήθηκε ο Ματς Χούμελς για την αποβολή του στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπιλμπάο στους συμπαίκτες του και στους οπαδούς της Ρόμα.
Ο Ματς Χούμελς απολογήθηκε στους οπάδους και στους συμπαίκτες του για την αποβολή του στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μπιλμπάο.
Ο Γερμανός στόπερ είδε την κόκκινη κάρτα με το ματς στο 0-0 και η ομάδα του ηττήθηκε 3-1, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί σε συνδυασμό με το υπέρ της 2-1 στο «Ολίμπικο».
Αναλυτικά τι είπε ο Χούμελς:
«Συγγνώμη Ρόμα. Θέλω να απολογηθώ στους οπαδούς μας και στους συμπαίκτες μου. Σας απογοήτευσα όλους σήμερα με ένα λάθος ηλίθιο και φρικτό. Αυτά ήταν παιχνίδια στα οποία θα μπορούσε η ομάδα να βασιστεί σε εμένα, αλλά τα σκ@@@@α και κόστισε σε έναν ολόκληρο σύλλογο το όνειρο της κατάκτησης του Europa League. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, είμαι τόσο απογοητευμένος από εμένα, όσο όλοι σας».
- Συμβαίνει τώρα στις προοδευτικές ΗΠΑ: Ευαγγελιστές κάνουν κήρυγμα στις πτήσεις
- Ο ‘Ολιβερ Καν έθεσε ερωτήματα για την εθνική Γερμανίας και μίλησε για τον Κλοπ
- Τεχνητή Νοημοσύνη και αγορά εργασίας: Ποιο είναι το «Ελληνικό Παράδοξο»
- Στενά του Ορμούζ: Τάνκερ εξερράγη, προσέκρουσε σε ναυτική νάρκη
- LIVE: Τσβόλε – ΑΕΚ
- Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Η ενίσχυση της προστασίας των εισαγγελικών λειτουργών δεν μπορεί να περιμένει


