Ο Ολυμπιακός κάνει τεράστια προσπάθεια κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ και λίγο μετά το χαμένο πέναλτι του Ροντινέι, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα με 2-1, χάρη σε δεύτερο γκολ του Γιάρεμτσουκ.
Ο Ουκρανός σέντερ φορ του Ολυμπιακού έκανε ωραία κίνηση στην περιοχή μετά την εξαιρετική πάσα του Μουζακίτη και με άψογο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1 για τους «ερυθρόλευκους».
Με το δεύτερο γκολ του διεθνούς φορ στο 65′, οι πειραιώτες συνεχίζουν την επική τους προσπάθεια για πρόκριση.
Ο Τροσάρ σκόραρε στο 83′, το γκολ της Γουέστ Χαμ στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε μέσω VAR και η Άρσεναλ έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τον τίτλο της Premier League (0-1)
Σε εκπληκτική κατάσταση ο Απόστολος Σίσκος στο Acropolis Swim Open του ΟΑΚΑ. Μετά το…διαστημικό 1:54.12 στα 200μ ύπτιο, ο 21χρονος κολυμβητής είχε εξαιρετική επίδοση στα 200μ πεταλούδα: 1:56.13.