Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Καραλής: «Αφιερώνω το μετάλλιο σε όσους με ξεμάτιασαν»
Ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, αναφέροντας πως το αφιερώνει σε όσους τον… ξεμάτιασαν.
Τον Έλληνα πρωταθλητή περίμενε αρκετός κόσμος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να τον συγχαρεί, ενώ ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις του με το που πάτησε στην Ελλάδα, ευχαρίστησε όσους ήταν και παραμένουν δίπλα του και τον στηρίζουν.
Το… μάτι και η ατάκα στον Τεντόγλου
«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος, είμαι πάρα πολύ καλά, είναι το πρώτο μου μετάλλιο στους Άντρες, όλα καλά. Μέσα στην ατυχία μου βρέθηκα τυχερός. Πήρα το χρυσό μετάλλιο. Παιδιά είχα φουλ… μάτι και αφιερώνω το μετάλλιο σε όσους με ξεμάτιασαν (γέλια).
Αισθάνομαι την ενέργεια του κόσμου. Όποτε ζητάω κάτι ο κόσμος ανταποκρίνεται και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Νιώθω την αγάπη του κόσμου, είμαι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και μου αρέσει η ενέργεια του κόσμου.
Το πρωί έχουμε προπόνηση, θα πάω στον Τεντόγλου και θα του πω «ξέρεις δεν έχεις μετάλλιο από αυτή την διοργάνωση, αλλά εντάξει, όλα καλά»».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
LIVE: Βιλερμπάν – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βιλερμπάν – Ολυμπιακός για την 35η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Βίνσεντ Κομπανί αναφέρθηκε στον τραυματισμό του διεθνή Άγγλου επιθετικού και στα πλάνα του για το ματς (7/4) του Champions League
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα στην ΑΕΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα για την ομάδα του, λέγοντας πως έχει προετοιμαστεί καλά όλο αυτό το διάστημα.