
Εθνική Ελλάδας: Μέσα στις κλήσεις ο Καρέτσας – Οι «εκλεκτοί» του Γιοβάνοβιτς για Σκωτία!
Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τα παιχνίδια με την Σκωτία για τα play-off για μια θέση στην ελίτ του Nations League.
Η Εθνική Ελλάδας, ανακοίνωσε την αποστολή της για τα παιχνίδια των play-off για μια θέση στην ελίτ του Nations League, League A, που αντιμετωπίζει την Σκωτία με τον πρώτο αγώνα να είναι στης 20 Μαρτίου στο «Γ.Καραϊσκάκης» και τρείς μέρες μετά, η ρεβάνς στην Γλασκώβη.
Στην αποστολή συμπεριέλαβε και το νέο της απόκτημα τον Κωσταντίνο Καρέτσα, που πλέον έχει ελληνική υπηκοότητα και επίσημα από την FIFA.
Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας:
Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ρότα, Βαγιαννίδης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Σιώπης, Ζαφείρης, Μάνταλος, Κουρμπέλης, Μουζακίτης, Αλεξανδρόπουλος, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας, Χατζηγιοβιάνης, Καρέτσας.
Η ανάρτηση για την Εθνική
#SquadList ??
Οι διεθνείς για τα play offs με την Σκωτία
? Ελλάδα – Σκωτία 20/03, @21:45 στο ?Γ.Καραϊσκάκης
? Σκωτία – Ελλάδα 23/03, @19:00 (Ελλάδας) ? Hampden Park pic.twitter.com/ZgMj8usH9f— Ethniki Omada (@EthnikiOmada) March 10, 2025
- Τρεις μεγάλες ευκαιρίες του Ολυμπιακού σε μισό λεπτό! (vid)
- Αμυντική κυριαρχία: Η Ευρώπη αγωνίζεται να κατασκευάσει τα οικονομικά όπλα του μέλλοντος
- Acropolis Swim Open: Ο Απόστολος Σίσκος κατέρριψε πανελλήνιο ρεκόρ 11 ετών στα 200μ πεταλούδα (vids)
- Brain drain: Η «αιμορραγία» των πτυχίων συνεχίζεται – Ιστορικό υψηλό το 2025
- AI podcast για τον Τζέφρι Έπσταϊν: Γιατί η αυτοματοποίηση δεν είναι δημοσιογραφία
- Τι γίνεται όταν το χιούμορ είναι πιο δυνατό απ’ τον πολιτικό λόγο




