
Βάρη: Αυτοκίνητο έπεσε σε τοίχο – Ενας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας
Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για ν' απεγκλωβιστούν δυο άτομα από τα συντρίμμια αυτοκινήτου που έπεσε σε τοίχο στη Βάρη.
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ χθες Κυριακή στη Βάρη όταν αυτοκίνητο έπεσε σε τοίχο (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα προκλήθηκε περίπου μιάμιση ώρα πριν τα μεσάνυχτα στη διασταύρωση των οδών Αγίας Λαύρας και Τερψιχόρης.
Ενα άτομο έχασε τη ζωή του και ένα ακόμα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο
Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα έπεσε με σφοδρότητα σε τοίχο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και ακόμη ένα να τραυματιστεί σοβαρά.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας ενώ προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.
Επέμβαση της Πυροσβεστικής
Ηταν τόσο σφοδρή η πρόσκρουση στον τοίχο που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, η οποία επιχείρησε με 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα, προκειμένου ν’ απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες από το κατεστραμμένο όχημα.
Με τη χρήση διασωστικής σειράς, πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός ενός τραυματισμένου ατόμου και ενός χωρίς τις αισθήσεις του από ΕΙΧ όχημα και παραδόθηκαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στη συμβολή των οδών Αγ. Λαύρας και Τερψιχόρης στη Βάρη Αττικής. Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 2…
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 9, 2025
- Συνομιλία Πούτιν – Τραμπ για μιάμιση ώρα – Τι συζήτησαν
- Στόχος ο τερματισμός της κατοχής της Κύπρου, τόνισε ο ΥΠΕΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Βεργίνα
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Θεσσαλονίκη: Σκληρή ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Ωραιόκαστρο – Νέα μηνύματα 112
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]
