Τροχαίο ατύχημα έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 9 Μαρτίου στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.
Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, βγήκε από την πορεία του και, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, χτύπησε σε προστατευτικές μπάρες.
Στο σημείο βρέθηκαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, ενώ ΕΚΑΒ και πυροσβεστική απεγκλώβισαν τον τραυματισμένο οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε άνδρας από ΕΙΧ όχημα και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής