«Είστε ένοχοι, Φύγετε» – Παρέμβαση με τρικάκια από τα θεωρεία στη Βουλή [video]
Φοιτητές, μεταξύ των οποίων μέλη της Νεολαίας της Νέας Αριστεράς, πέταξαν τρικάκια και φώναξαν «Είσαι ένοχος» πριν την έναρξη της ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας
Φοιτητές, μεταξύ των οποίων μέλη της Νεολαίας της Νέας Αριστεράς, φώναξαν «Είσαι ένοχος» και πέταξαν τρικάκια από τα θεωρεία της Βουλής, όταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε στο βήμα, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησής του.
Τα τρικάκια που έγραφαν «Είστε ένοχοι» ή «Φύγετε τώρα».


«Η Οργή μας ξεχείλισε – Ο χρόνος της Κυβέρνησης τελείωσε.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης της πρότασης μομφής στην Ολομέλεια της Βουλής, μέλη της Νεολαίας της Νέας Αριστεράς μετέφεραν την πάνδημη απαίτηση του λαού από τις πλατείες όλης της χώρας μέσα στο Κοινοβούλιο.
Ακριβώς την ώρα, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρωθυπουργός ένοχος για το έγκλημα των Τεμπών αλλά και για το όργιο της συγκάλυψης, υπερασπιζόταν τα έργα και τις ημέρες του, μέλη της Οργάνωσής μας προχώρησαν σε παρέμβαση με τρικάκια από τα θεωρεία της Βουλής.
Είστε Ένοχοι – Φύγετε Τώρα.
Αυτό είναι το μήνυμα του ελληνικού λαού και της νεολαίας που ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη για τους 57 συνανθρώπους μας, που χάθηκαν στα Τέμπη.
Να το ξέρουν καλά στην Κυβέρνηση, δεν θα ξεμπερδέψουν, θα λογοδοτήσουν στον λαό και στη Δικαιοσύνη.
Ο αγώνας μας μέχρι να αποδοθούν πολιτικές και ποινικές ευθύνες συνεχίζεται και θα συνεχίζεται μέχρι τέλους. Μέχρι να ανατραπεί η κυβέρνηση του εγκλήματος και της συγκάλυψης.
Τελειώσατε!», ανακοίνωσε η Νεολαία της Νέας Αριστεράς.
«Στον αγώνα ενάντια στη συγκάλυψη οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της χώρας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.
Και αυτό έκαναν μέσα στο κοινοβούλιο.
Φοιτητές μεταξύ των οποίων μέλη της Νέας Αριστεράς προχώρησαν σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας μεταδίδοντας το αίτημα των μεγάλων συγκεντρώσεων: να παραιτηθεί η κυβέρνηση.
Χαιρετίζουμε τη θαρραλέα τους πρωτοβουλία.
Οξυγόνο παντού!», ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Οι νικητές και οι χαμένοι σε… χρήμα του Μουντιάλ
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Ο Ντόναλντ Τραμπ, το Ιράν και τα φτερά του Ίκαρου – Μια προσωπική βεντέτα ίσως οδηγεί τις ΗΠΑ στην καταστροφή
- Ουκρανία: Κύμα διαδηλώσεων για την αποπομπή του υπουργού Άμυνας – Σε δύσκολη θέση ο Ζελένσκι
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Η Μέγκαν Φοξ «βγάζει γλώσσα» σε χρήστη του Instagram που την κρίνει χωρίς λόγο
- Σε κόντρα ΗΠΑ – Νότια Κορέα για τα… δεδομένα μιας εταιρείας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442