Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς κρατούμενος εντοπίστηκε νεκρός στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου.
Ο κρατούμενος φέρεται ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών, και ότι κρατείτο για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.
Στο τμήμα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άτυχο άντρα μεταφέροντάς τον στην ιατροδικαστική υπηρεσία, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.
Για την υπόθεση έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση ώστε να διαπιστωθεί, εάν υπάρχουν ευθύνες των αστυνομικών.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).