
«Στη λίστα της Φούλαμ ο Βαγιαννίδης»
Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα η Φούλαμ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Γιώργου Βαγιαννίδη το καλοκαίρι.
Ακόμη μία ομάδα φαίνεται πως έχει στο στόχαστρό της τον Γιώργο Βαγιαννίδη μετά την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (και όχι μόνο). Αυτό γιατί σύμφωνα με όσα αναφέρει το αγγλικό «Football Insider», ο διεθνής μπακ του Παναθηναϊκού είναι στο στόχαστρο της Φούλαμ που το καλοκαίρι θα κινηθεί για την απόκτηση δεξιού μπακ.
«Η Φούλαμ ήθελε να αποκτήσει έναν νέο δεξιό μπακ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, και είναι έτοιμοι να πάρουν έναν το καλοκαίρι, με τον 23χρονο Βαγιαννίδη να βρίσκεται στη λίστα των στόχων», αναφέρεται αρχικά.
Στη συνέχεια το ρεπορτάζ στέκεται στις ομάδες που έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον: «Οι Άγιαξ, Ζενίτ και Μποταφόγκο έκαναν πρόταση για τον Βαγιαννίδη τον Ιανουάριο, αλλά ο παίκτης αποφάσισε να μείνει στον Παναθηναίκό. Η Σπόρτινγκ είναι έτοιμη να προσπεράσει τους αντιπάλους της το καλοκαίρι, με το να προσφέρει 10 εκατ. ευρώ για τον φουλ μπακ.
Η Φούλαμ βρίσκεται επίσης δυνατά στην κούρσα για την υπογραφή του Βαγιαννίδη και θα μπορούσε να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της με το τέλος της σεζόν. Ο 23χρονος, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, είχε αγοραστεί από την Ίντερ το καλοκαίρι του 2020, πριν επιστρέψει στην ελληνική ομάδα έναν χρόνο αργότερα».
- Ουκρανία: Μεγάλης κλίμακας ρωσική επίθεση εναντίον του Κίεβο και άλλων πόλεων σε όλη τη χώρα
- ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο περιορίζει περαιτέρω την πρόσβαση στους δημοσιογράφους
- Η ΕΕ νομιμοποιεί την μεταφορά απελαθέντων σε τρίτες χώρες εκτός ένωσης
- Σεισμός 6,1 ρίχτερ στην Ιταλία έγινε αισθητός σε νησιά του Ιονίου
- Βρετανία: «Συγγνώμη» από την αστυνομία για τις χειροπέδες που πέρασε σε ετοιμοθάνατο θύμα
- Αλήθειες και ψέματα για την αμερικανική «μηχανή κέρδους»


