
Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Ζευγάρι 5 μήνες
H Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι μαζί τους τελευταίους 5 μήνες.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ζευγάρι τον τελευταίο καιρό. Οι δύο ηθοποιοί ακόμα και αν δεν τον έχουν παραδεχτεί δημόσια περνούν πολλές ώρες μαζί και όλα δείχουν πως είναι ευτυχισμένοι.
Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργος Γεροντιδάκης: Μαζί στη συγκέντρωση για τα Τέμπη
Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το ζευγάρι εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο στο Γκάζι, όπου είχε κλείσει τραπέζι για δύο και απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο.
Επίσης την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, μάλιστα, τόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου όσο και ο Γιώργος Γεροντιδάκης έδωσαν το παρών στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη στην πλατεία Συντάγματος.
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τι απαντά η ηθοποιός όταν τη ρωτούν για τη φημολογούμενη σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη
Πριν λίγο καιρό σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τη νέα της σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, απάντησε «Δεν έχω να πω τίποτα γι’ αυτό. Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε σχέση με αυτό».
«Ό,τι λέγεται για τα προσωπικά μου, το αντιμετωπίζω με σιωπή. Είναι πράγματα, τα οποία δεν θέλω να μιλώ. Αντιλαμβάνομαι και καταλαβαίνω γιατί μπορεί να συμβαίνει, απλά εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει καθόλου να αναλύω τίποτα από όλα αυτά» δήλωσε.
«Ήμουν πάντα έτσι πριν ασχοληθώ με αυτή τη δουλειά. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου και δεν είμαι καθόλου επικοινωνιακή σε θέματα προσωπικά, που αφορούν εμένα, οπότε κι αυτό έχω ακολουθήσει και στη δουλειά. Είναι έτσι ο χαρακτήρας μου και δεν έχει να κάνει με τη δουλειά απαραίτητα», πρόσθεσε.
Την ίδια γραμμή σιωπής ακολουθεί και ο Γιώργος Γεροντιδάκης.
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ ίδρυσε το «Νέο Κόμμα» της Τουρκίας και εξελέγη πρόεδρος – Πήρε μαζί του 90 βουλευτές
- Αποπομπή του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Καν – Τι συμβαίνει με τα ενεργά εντάλματα σύλληψης
- Έκτακτη σύγκλιση του διυπουργικού οργάνου διαχείρισης κρίσεων στην Γαλλία για την καταστροφική δασική πυρκαγιά
- Πληθωρισμός: Εκρηκτικό μείγμα από πετρελαϊκή κρίση και «Ελ Νίνιο»
- Πυροβολισμοί στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης – Ένας άνδρας στο νοσοκομείο
- Άλλος για το Μπρόντγουεϊ; Ο Ντουέιν Τζόνσον θέλει να ανέβει στη θεατρική σκηνή της Νέας Υόρκης


