
Λαρεντζάκης: «Να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι»
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για το συναίσθημα του να είσαι μέλος της Εθνικής ομάδας και για τις προσδοκίες του για τη συνέχεια.
Η Εθνική ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Eurobasket και στις δηλώσεις του ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στάθηκε κυρίως στην ενότητα και την ομόνοια που πρέπει να συνεχίσει να έχει αυτή η ομάδα.
Όσα είπε ο Λαρεντζάκης:
«Υπάρχει καλύτερη αύρα, ανυπομονησία και όλοι μαζί να παίξουμε κάθε ματς που έρχεται μπροστά μας. Είναι μεγάλη τιμή η Εθνική, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.
Υπάρχει ταλέντο και Έλληνες παίκτες και για αυτό ήρθε το αποτέλεσμα αυτό. Να είμαστε όλοι υγιείς, ενωμένοι, αγαπημένοι το καλοκαίρι και να πάμε για κάτι καλό.
Θέλουμε να παίξουμε άμυνα, ενέργεια, να τρέξουμε αιφνιδιασμό. Το να ακούς τον Εθνικό Ύμνο δεν περιγράφεται. Να καταφέρουμε και εμείς κάτι όπως η Εθνική του 2005».
- Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου 10 στρέμματα
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
- Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες – Άφησαν το κλεινόν άστυ και έτρεξαν για βουτιές
- Φωτιά στο Κιλκίς – Μήνυμα από το 112
- Ακρίβεια: Καλοκαίρι στην πόλη για τους μισούς Έλληνες – «Φωτιά» οι τιμές στα νησιά
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
