Ο Πλάις είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για σέντερ
Ο Τίμπορ Πλάις, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Εργκίν Αταμάν από την κοινή τους θητεία στην Εφές, είναι ο παίκτης που παίρνει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση στους ψηλούς.
Έτοιμος για ακόμη μία προσθήκη στο ρόστερ του φαίνεται πως είναι ο Παναθηναϊκός! Ο λόγος για τον Τίμπορ Πλάις, που αποτελεί τον εκλεκτό του Εργκίν Αταμάν για την ενίσχυση στους ψηλούς. Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως οι «πράσινοι» είναι στην αγορά για μεταγραφή και λίγες ώρες αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση με έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά ο Τούρκος προπονητής.
Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει για πολλά χρόνια στην Εφές και η συγκεκριμένη λύση θεωρήθηκε η ιδανική σε αυτή την χρονική στιγμή μίας και οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν μείνει μόνο με ένα σέντερ. Θυμίζουμε πως μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Λεσόρ και Γιουρτσέβεν, έμεινε ο Γκέιμπριελ διαθέσιμος, με τον Νοτιοσουδανό να έρχεται επίσης μεσούσης της σεζόν για να καλύψει το κενό του Λεσόρ.
Ο Πλάιας είναι πλέον στα 35 του και παρότι δεν αγωνιζόταν στην Euroleague, αλλά στην ιταλική Τραπάνι, είναι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης και εκτιμάται πως θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα.
Ένας πολύ σημαντικός λόγος που ο Αταμάν στράφηκε σε αυτή την περίπτωση είναι επίσης το γεγονός πως ο Πλάις δεν έχει παίξει φέτος στην Euroleague και έτσι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση μιας και η προθεσμία για μετακινήσεις εντός της λίγκας έχει κλείσει.
Ο Παναθηναϊκός έχει 48 ώρες για να τελειώσει τη μεταγραφή, πριν κλείσει γενικά η μεταγραφική περίοδος και όλα δείχνουν πως ο Πλάις θα φορέσει τα πράσινα. Θυμίζουμε πως μαζί με τον Αταμάν στην Εφές ο έμπειρος σέντερ κέρδισε μεταξύ άλλων δύο φορές την Euroleague (2021, 2022).
- «Μπαμπάκα μου, τόσο υπερήφανη για εσένα»: Η κόρη του Χρήστου Κόντη πανηγυρίζει για το Κύπελλο του ΟΦΗ (pic)
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Μεθυσμένος ξανά ο Γκρίλις: «Πιάστηκε» να κοιμάται σε… καρέκλα μπαρ μετά από πάρτι (pics)
- Βεζένκοφ: «Κάνει λάθος όποιος θεωρεί εύκολη τη Μονακό»
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Ο Δουβίκας είναι δεύτερος σκόρερ στη Serie A, αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους
- Σοκ σε Τότεναμ και εθνική Ολλανδίας: Ρήξη χιαστού ο Τσάβι Σίμονς, χάνει το Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442