Καίτη Γκρέυ: Άνοιξε η διαθήκη της – Μοναδικός κληρονόμος ο εγγονός της
Έναν μήνα μετά τον θάνατο της Καίτης Γκρέυ, η διαθήκη της έχει κατατεθεί προς δημοσίευση.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος στην εκπομπή Buongiorno το πρωί της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου, μοναδικός κληρονόμος της Καίτης Γκρέυ ορίζεται ο εγγονός της, Κωνσταντίνος Ηλιάδης.
Καίτη Γκρέυ: Τι αφήνει ως κληρονομιά
Η κληρονομιά που άφησε πίσω της η Καίτη Γκρέυ είναι το σπίτι στο οποίο διέμενε μέχρι το τέλος της ζωής της, κάποια αντικείμενα, καθώς και τα δικαιώματα από την καλλιτεχνική της πορεία.
Η οικογενειακή διαμάχη
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, το κλίμα ανάμεσα στους συγγενείς της Καίτης Γκρέυ είναι τεταμένο, αφού ο γιος της σπουδαίας τραγουδίστριας και θείος του Κωνσταντίνου Ηλιάδη φαίνεται να μην αποδέχεται το γεγονός πως μόνο ο εγγονός της ορίζεται ως αποκλειστικός κληρονόμος.
Η αντίδραση της Αγγελικής Ηλιάδη
Η Αγγελική Ηλιάδη από την πρώτη στιγμή δεν είχε κάποια αξίωση στην περιουσία της γιαγιάς της και αποδέχεται πλήρως το γεγονός πως ο αδελφός της είναι ο μοναδικός κληρονόμος.
Ο θείος της Αγγελικής Ηλιάδη και του Κωνσταντίνου Ηλιάδη, Φίλιππος σύμφωνα με τον Όθωνα Παπαδόπουλο δεν αποκλείεται να προσβάλει την κληρονομιά.
Η αλλαγή στην κληρονομιά
Επίσης, ο γνωστός δικηγόρος αποκάλυψε πως πριν από έναν χρόνο κάποιος άλλαξε την κλειδαριά στο σπίτι της τραγουδίστριας, ωστόσο, αυτό έγινε αντιληπτό από κάποιους που προσπάθησαν τώρα να μπουν στο σπίτι, αφού όποιος ήταν δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή γνώριζε γι’ αυτή την αλλαγή.
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στις Αχαρνές – 14 συλλήψεις
- ΠΑΟΚ – Βέστερλο 4-0: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο με «Ντέλια» και Καμαρά
- Χειροκίνητο ή αυτόματο; Τι αποκάλυψαν Ιάπωνες επιστήμονες για την επίδραση της οδήγησης στον εγκέφαλο
- Θεσσαλονίκη: 30άρηδες οι δράστες των τριών εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιών: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 6 περιφέρειες την Κυριακή (5/7)
- Βιασμοί, μορφίνη και καμμένα πτώματα: To Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι ήταν φρικτά σκοτεινό
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-128x85.webp)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)


































![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-315x220.webp)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442