«Συμφωνία ανάμεσα σε Τσίβας και Πινέδα, μένει μόνο η συγκατάθεση της ΑΕΚ»
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Μεξικό, ο Ορμπελίν Πινέδα τα έχει βρει σε όλα με την Τσίβας, αλλά μένει η συγκατάθεση της ΑΕΚ.
Το… σίριαλ με το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα καλά κρατεί για τους Μεξικανούς που συνεχίζουν να εμπλέκουν τον συμπατριώτη τους σε μεταγραφικά σενάρια.
Έτσι οι ιστοσελίδες Fútbol Total και Diario Universal επισημαίνουν ότι ο 28χρονος χαφ τα έχει βρει σε όλα με την Τσίβας για να επιστρέψει στην πατρίδα του, υπογράφοντας συμβόλαιο 3,5 ετών το ερχόμενο καλοκαίρι, έχοντας συμφωνήσει μέχρι και στον μισθό του που θα φτάνει τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια.
To μόνο που απομένει είναι η ΑΕΚ
Παράλληλα, οι Μεξικάνοι επισημαίνουν πως το μόνο που απομένει είναι η συγκατάθεση της ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ενώ κάνει λόγο για άρνηση της διοίκησης σε πρόταση της Τσίβας τον περασμένο Ιανουάριο.
Τέλος, καταλήγει στο γεγονός ότι το καλοκαίρι θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του παίκτη ύψους 8 εκατομμυρίων για ομάδα της Αμερικής (ΗΠΑ, Μεξικό κλπ), κάτι που μπορεί να αλλάξει άρδην τα δεδομένα της υπόθεση και του μέλλοντος του Πινέδα στην Ελλάδα.
- Η Ίντερ προτείνει νέο συμβόλαιο στον Κίβου
- Ηράκλειο: Βρέφος βρέθηκε νεκρό στην κούνια του από την μητέρα του
- Κουτσούμπας: Να ανοίξει το θέμα των υποκλοπών για κυβέρνηση και Μητσοτάκη που ενέχεται στο εγκληματικό σκάνδαλο
- «Ύμνος της Μαφίας»: Σάλος στην Ιταλία για τη Eurovision – Tα προγνωστικά, το Ferto του Akylas και η Σουηδία «θα φροντίσει για την ήττα του Ισραήλ»
- Η σοβαρή νόσηση με COVID-19 και γρίπη αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα
- Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην Κεφαλονιά


