
Πολάκης – Ακρίτα στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Σύμφωνα με την πάγια τακτική, η επιτροπή αναμένεται να εισηγηθεί στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας των δύο βουλευτών.
Την άρση της ασυλίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη και Έλενας Ακρίτα αναμένεται να συζητήσει το πρωί της Τρίτης η επιτροπή κοινοβουλευτικής δεοντολογίας της Βουλής.
Ο κ. Πολάκης εγκαλείται για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση με αφορμή αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η δε κυρία Ακρίτα αντιμετωπίζει μήνυση και αυτή για συκοφαντική δυσφήμηση μέσω διαδικτύου τα τέλη του Φλεβάρη του 2021, όταν και η ίδια δεν ήταν βουλευτής.
Η επιτροπή θα εισηγηθεί στην Ολομέλεια πιθανότατα την άρση της ασυλίας των δύο βουλευτών -κατά πάγια τακτική- με την τελευταία να έχει και τον τελικό λόγο με ονομαστική ψηφοφορία.
- Σαραγόσα: Τριπλασιάστηκαν τα καμένα εδάφη από τη φωτιά – «Ο κίνδυνος εξάπλωσης παραμένει πολύ υψηλός»
- Λέκκας για Κυψέλη: Απαιτείται συνεχής παρακολούθηση – Δεν τίθεται ζήτημα στατικής επάρκειας των κτιρίων
- Λέρος: Μεγάλη φωτιά στην περιοχή Τσίγγουνα – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
- Νέα… αμερικανιά της FIFA: Δίνει δαχτυλίδι στους νικητές του Μουντιάλ… αλά NBA (pics)
- Κίνα – Ρωσία: «Καθαρά κατασκευάσματα» – Διαψεύδουν τις κατηγορίες του Τραμπ για ανάμιξη στις εκλογές των ΗΠΑ
- Ασφάλιση Κατοικίας: Τι χρειάζεται να γνωρίζουμε για τις κάλυψεις σπιτιού και το οικονομικό όφελος από τον ΕΝΦΙΑ





