Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Βόλο, στο ΟΑΚΑ, για την 23η αγωνιστική της Super League. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ οι παίκτες είχαν εισέλθει στον αγωνιαστικό χώρο, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, εις μνήμη του Τάκη Οικονομόπουλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου.
Ένας θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος άφησε εποχή, ως τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού τη δεκαετία του 60 και του 70.
Ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας, που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, τη σεζόν 1970-71. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα και θα είναι αξέχαστος στις καρδιές των Ελλήνων φιλάθλων.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών