Παραιτήθηκε από τη θέση του, αφού του ζητήθηκε από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Ασύλου, Ιωάννης Σφυράκης.
Η ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:
«Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ανακοινώνει ότι την Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2025, ζητήθηκε η παραίτηση από τον Υποδιοικητή της υπηρεσίας ασύλου κ. Ιωάννη Σφυράκη.
Η παραίτηση υποβλήθηκε και έγινε αποδεκτή από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μετανάστευσης.
Η θέση του Υποδιοικητή της Υπηρεσίας Ασύλου θα καλυφθεί το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.