
Η Μόντσα απέλυσε τον Μποκέτι και προσέλαβε ξανά τον Νέστα
Μετά από περίπου ενάμιση μήνα ο Σαλβατόρε Μποκέτι απολύθηκε από την Μόντσα με τον προκάτοχο του , Αλεσάντρο Νέστα, να τον διαδέχεται
Μόλις επτά εβδομάδες μετά την απόλυσή του, ο Αλεσάντρο Νέστα επιστρέφει στον πάγκο της Μόντσα, παίρνοντας τη θέση του… αντικαταστάτη του, Σαλβατόρε Μποκέτι.
Ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός είχε αναλάβει αρχικώς καθήκοντα το καλοκαίρι, στην πρώτη δουλειά του ως προπονητής στη Serie A, αλλά απομακρύνθηκε από τη διοίκηση λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με την ομάδα να βρίσκεται «καρφωμένη» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις μία νίκη σε 17 αγώνες.
Η Μόντσα, ο Μποκέτι και τα 7 παιχνίδια
Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δεν έφερε όμως κάτι παραπάνω για τη Μόντσα, η οποία στα επτά ματς πρωταθλήματος υπό τις οδηγίες του Μποκέτι πέτυχε μία νίκη, ενώ αποκλείστηκε και στο κύπελλο, χάνοντας 4-0 από την Μπολόνια.
Μετά τη χθεσινή (9/2) βαριά ήττα με 5-1 από τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο», που ήταν η τέταρτη συνεχόμενη, η διοίκηση της Μόντσα αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Μποκέτι και να επαναφέρει τον Νέστα ενόψει του εντός έδρας αγώνα της προσεχούς Κυριακής (16/2) με τη Λέτσε, που ουσιαστικά αποτελεί το τελευταίο «χαρτί» της ομάδας για να παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία.
- Σε κρίσιμη κατάσταση άνδρας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Πετρούπολη
- Οι θαυμαστές του Game of Thrones κάνουν τον Κιτ Χάρινγκτον να «νιώθει γέρος»
- Κ. Μητσοτάκης: «Προσευχές» για την πορεία του τουρισμού και… «ευκαιρίες» – Το «καλό σενάριο» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό
- Τίτλοι τέλους: Ο Γκουαρντιόλα αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι – Φαβορί ο Μαρέσκα (pic)
- Ντόρσεϊ: «Ζω για τα μεγάλα σουτ»
- Γερμανία: Η Μέρκελ επικρίνει την EE για την άρνησή της να κάνει διπλωματικό διάλογο με τη Ρωσία

