Λύση στα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με την αστυνόμευση στις περιοχές της Δυτικής Αττικής επιχειρεί να δώσει με ένα νέο πρόγραμμα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Όπως έγινε γνωστό από τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες ένα πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης των συγκοινωνιών που διέρχονται των περιοχών της Δυτικής Αττικής.
Ειδικότερα, πρόκειται να διατεθούν από την Ελληνική Αστυνομία 130 αστυνομικοί, οι οποίοι θα λάβουν θέση στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και στα τρένα του Προαστιακού από την έναρξη της βάρδιας έως και τη λήξη των δρομολογίων.
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο αρμόδιος υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης μιλώντας σε ημερίδα με θέμα «Μαζί σχεδιάζουμε το Νέο Συγκοινωνιακό Χάρτη της Αττικής», που διοργάνωσε ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ).
Με στολές ή πολιτικά ρούχα
Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, οι αστυνομικοί θα εκτελούν υπηρεσία ένστολοι ή με πολιτικά ρούχα, και θα έχουν στόχο αφενός να κάνουν τους επιβάτες να αισθάνονται ασφαλείς, αφετέρου, να αντιμετωπιστεί η παραβατικότητα που παρατηρείται στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Όπως υπογράμμισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, οι αστυνομικοί θα διατεθούν εκτάκτως για τη φρούρηση των μέσων μαζικής μεταφοράς, καθώς θα πρέπει ο ΟΑΣΑ να κινήσει τις διαδικασίες για πρόσληψη Ειδικών Φρουρών που θα έχουν αυτό το έργο ως αποκλειστικό του αντικείμενο.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής