Αντσελότι: «Λένε ότι το σύστημα ευνοεί τη Ρεάλ, αλλά απορρίπτουν τις προτάσεις μας»
O Κάρλο Αντσελότι τοποθετήθηκε για την κόντρα της Ρεάλ με την La Liga αναφορικά με την διαιτησία, τονίζοντας πως όσες προτάσεις κατέθεσε η «Βασίλισσα» έχουν απορριφθεί από τη διοργανώτρια αρχή.
Ο Κάρλο Αντσελότι σχολίασε τα παράπονα της Ρεάλ Μαδρίτης σχετικά με την διαιτησία στην La Liga, με τον 65χρονο να σημειώνει πως παρά τις προτάσεις των «μερένχες» για βελτίωση του συστήματος, που δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο, οι εισηγήσεις συνεχώς απορρίπτονται.
Θυμίζουμε ότι, όπως δήλωσε, ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, η ισπανική λίγκα θα προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον της Βασίλισσας, με αφορμή την τετρασέλιδη ανακοίνωση που εξέδωσαν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντσελότι:
«Ο Τέμπας μπορεί να είναι σίγουρος ότι κανείς εδώ δεν έχει χάσει το μυαλό του. Μόνο μια εξήγηση έχει ζητηθεί. Να αλλάξει ένα σύστημα με το οποίο, απ’ ό,τι ακούω, κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Λένε ότι το σύστημα ευνοεί τη Ρεάλ, αλλά όταν εκείνη θέλει να το αλλάξει, το απορρίπτουν. Αυτό με εκπλήσσει λίγο εξήγησε ο προπονητής των «μερένχες»
Παράλληλα, ο Αντσελότι υποστήριξε ότι οι Μαδριλένοι απλά ζητούν εξηγήσεις για την απόφαση του διαιτητή στην απόφαση του να μην αποβάλει τον Ρομέρο για το μαρκάρισμά του στον Εμπαπέ στο αγώνα κόντρα στην Εσπανιόλ, ενώ στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι η ομάδα δεν έχει λάβει ηχητικό του VAR από το περιστατικό.
«Όχι, δεν έχουμε λάβει τίποτα. Δεν ξέρω γιατί δεν θέλουν να μας τα στείλουν. Θα πρέπει να τους ρωτήσετε. Δεν έχω ιδέα. Ζητήσαμε μόνο τις ηχογραφήσεις, τίποτε άλλο. Μία φάση. Όχι ότι θα αποκάλυπταν κάποιο τεράστιο μυστικό. Θέλουμε απλώς να μάθουμε τι συνέβη, δεν υπάρχει τίποτα διεστραμμένο».
Η Εφές Αναντολού έχει βρει στο πρόσωπο του Πάμπλο Λάσο, τον αντικαταστάτη του Ιγκόρ Κοκόσκοφ στην τεχνική της ηγεσία - Πιθανότερος αντικαταστάτης του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν ο Πενιαρόγια.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις, προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρειά του με τον 30χρονο (1,88μ.) Αμερικανό γκαρντ.
Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά τα ματς της Τρίτης (9/12) για την 6η αγωνιστική της League Phase. Που βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Καϊράτ.