
O Γκράντ «έντυσε» στρατιώτες τους Οσμάν και Ερναγκόμεθ, με τη βοήθεια του AI
Ο Τζέριαν Γκράντ είχε μια πρωτότυπη ιδέα, η οποία ήταν να φτιάξει μια φωτογραφία του Οσμάν και του Ερναγκόμεθ, με στρατιωτικές στολές.
O Παναθηναϊκός νίκησε την Αναντολού Εφές, με 104-89 στο ΟΑΚΑ, για την 26η αγωνιστική της Euroleague. Ο Τζέριαν Γκράντ, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες, μετά τη λήξη της αναμέτρησης και η τελευταία ήταν πολύ… ιδιαίτερη.
Ο Αμερικάνος άσος, δημοσίευσε στο Instagram, μια εικόνα που δημιουργήθηκε από την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία δείχνει τον Τσέντι Οσμάν και τον Χουάντσο Ερναγκόμεθ να βρίσκονται στο… μέτωπο του πολέμου ως στρατιώτες.
Δείτε την ανάρτηση του Γκραντ
Με αυτόν τον τρόπο ο πρώην NBAer, ήθελε να «σπάσει πλάκα» με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι φημίζονται για το μαχητικό τους πνεύμα.
Όσμαν: «Ποτέ δεν τα παρατήσαμε κι αυτή η νίκη μπορεί να είναι τεράστια για εμάς»
Ο Τζέντι Όσμαν μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο Τούρκος φόργουορντ τόνισε πως ήταν ένα σπουδαίο ματς, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Πράσινοι ποτέ δεν τα παράτησαν και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.
Οι δηλώσεις του Τζέντι Όσμαν:
«Ήταν σπουδαίο παιχνίδι, μπορεί να μην κάναμε πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι, αλλά βάλαμε 91 πόντους. Σε κάποιες κρίσιμες καταστάσεις μείναμε συγκεντρωμένοι. Ήταν από τα παιχνίδια που θέλαμε να κερδίσουμε και βλέπουμε το ματς με την Εφές που νίκησε τη Ρεάλ και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά.
Ο Κώστας έκανε μεγάλη άμυνα στο τέλος. Κι ομαδικά κάναμε πολύ καλή δουλειά. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε κι αυτή η νίκη μπορεί να είναι τεράστια για εμάς. Θα είμαστε επιθετικοί κόντρα στην Εφές, θα είναι δύσκολο ματς».
- Δήμος Χανίων: Ορκίστηκαν οι 22 νέοι δημοτικοί αστυνομικοί
- Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε η 77χρονη για να απολογηθεί για τον θάνατο του συζύγου της
- Αιχμηρό σχόλιο Τσίπρα για υποκλοπές και παρακολουθούμενους υπουργούς – «Εν δυνάμει εκβιαζόμενος… τα σχόλια περιττεύουν»
- Τσουκαλάς: Γιατί θέλει επιπλέον χρόνο η κυβέρνηση; Διαπραγματεύεται με κάποιον; – Έχει δύο ημέρες προθεσμία
- Slowjamastan: Ο Σουλτάνος της Ειρήνης μας καλωσορίζει στο φρέσκο σουρεαλιστικό μικροέθνος της Γης
- H Apple στα 50 – Από ένα γκαράζ στην κορυφή του κόσμου μέσα σε μισό αιώνα



