Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Στην Πετρούπολη ένας άνδρας αναζητείται μετά από καταγγελίες που τον «δείχνουν» ως δράστη κακοποίησης ζώων.
Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να ενοχλείται από τις γάτες, στις οποίες πετάει καυτό λάδι, προκαλώντας τους σοβαρά εγκαύματα σε όλο τους το σώμα. Μέχρι τώρα 4 είναι οι γάτες που έχουν εντοπιστεί με τέτοιους είδους σοβαρά προβλήματα.
Τι είναι γνωστό για τα περιστατικά στην Πετρούπολη
Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που αναζητείται από την αστυνομία είναι άνδρας άνω των 60 ετών, ο οποίος φαίνεται να ενοχλείται από το γεγονός ότι οι γάτες πλησιάζουν το σπίτι του.
Οι γάτες νοσηλεύονται σε κτηνιατρείο στο Ίλιον, εκτός κινδύνου, ενώ περισσότερες πληροφορίες αναζητούνται, όπως επίσης και μάρτυρες για το περιστατικό, καθώς η υπόθεση θα προχωρήσει δικαστικά.
Τι ανέφερε εθελόντρια
Η εθελόντρια κ. Χριστίνα Παναγιωτοπούλου μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό.
«Σύμφωνα με μία πληροφορία που έχω, είμαστε κοντά σε δύο άτομα, ηλικιωμένοι άνθρωποι, που μπορεί να το έχουν κάνει. Γιατί είναι δύο άτομα που απειλούσαν ότι θα το κάνουν μία γυναίκα, αλλά και ένας 80χρονος. Στην αστυνομία το έχουμε πει, έχει κάνει μήνυση και ο δήμος Πετρούπολης. Εγώ θα κολλήσω αφίσες που θα δίνω αμοιβή 300 ευρώ σε όποιον ξέρει κάτι, και θεωρώ τις επόμενες μέρες να γίνει σύσταση σε αυτά τα δύο άτομα ότι την επόμενη φορά θα τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Έχουν βρεθεί τα γατάκια στην οδό Θεσσαλίας», είπε αρχικά.
«Είναι τρία γατάκια που τα έχει πάρει μία εθελόντρια και δεν τα πέτυχε το λάδι και το ένα που νοσηλεύεται. Είναι σε αυλή σπιτιού. Θα το κάνει και σε άλλα γατιά αυτός», συνέχισε η κ. Παναγιωτοπούλου.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου