Η Αναντολού Εφές γνωστοποίησε, μέσω επίσημης ενημέρωσής της, πως ο Σέιν Λάρκιν δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αποψινό (4/2, 19:30) αγώνα της τουρκικής ομάδας με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη, στην αρχή της τρέχουσας «διαβολοβδομάδας» της EuroLeague και την 25η αγωνιστική της Regular Season.
Ο έμπειρος γκαρντ θα μείνει εκτός δράσης διότι ακολουθεί θεραπεία για τον τραυματισμό στο αριστερό του πόδι, τον οποίο υπέστη κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με σκορ 92-89 (31/1).
Την ερχόμενη Πέμπτη (6/2, 21:15) η Εφές θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και παραμένει άγνωστο αν θα καταφέρει ο Λάρκιν να αγωνιστεί κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης.
Η σχετική ενημέρωση της Αναντολού Εφές για τον Λάρκιν:
Olympiacos maçında sol ayağından yaşadığı sakatlık sebebiyle tedavi gören Shane Larkin, bugün maç kadrosunda olmayacak. pic.twitter.com/bj5YpeCCxn
Χαμηλά τα κεφάλια και τη... μπάλα, θέλει να βλέπει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως ανέφερε κατά την ομλία του στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το 1-0 επί της Μονακό στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.
Ο Μάνουελ Νόιερ είναι ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ωστόσο στο Παρί – Μπάγερν τα… έφαγε όλα όρθιος, κάνοντας αρνητικό ρεκόρ δύο δεκαετιών!