Ο Μουνουέρα σφυρίζει το ντέρμπι «αιωνίων» για το Κύπελλο
Ο Ισπανός διαιτητής πρώτης κατηγορίας ΟΥΕΦΑ θα διευθύνει την ρεβάνς Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Τον Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, επέλεξε η ΚΕΔ για να σφυρίξει την ρεβάνς του Κυπέλλου στο Καραισκάκη, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που θα κρίνει και το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα είχε σφυρίξει το καλοκαίρι τη νίκη πρόκριση του Παναθηναικού επί της Λανς (2-0 στο ΟΑΚΑ) ενώ στο παρελθόν έχει διευθύνει το τους αγώνες Ολυμπιακός-Πλζεν 4-0, και Παναθηναϊκός-Καμπάλα 1-0.
Ο 42χρονος ρέφερι θα έχε βοηθούς τους Ντιέγκο Μπαρμπέρο Σεβίγια, Ραούλ Καμπανιέρο Μαρτίνεθ, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Σότο Γκράντο Θέσαρ με τον Παπαδόπουλο.
Στην πατρίδα του ο Μουνουέρα σφύριξε πέρσι το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 4-1 για το Σούπερ Καπ ενώ έχει διευθύνει άλλα τρία clasico στην Ισπανία, όλα με πολλά γκολ.
Πριν δύο χρόνια για το πρωτάθλημα το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 0-4, το 2022 το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 0-4 και το 2020 το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 1-3.
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Στενά Ορμούζ: Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των πλοίων ενδέχεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες
- Ντέβιντ Ρικάρντο: Πώς εξηγεί η θεωρία του το συγκριτικό πλεονέκτημα σε έναν κόσμο εμπορικών συγκρούσεων
- Νάταλι Πόρτμαν: Έγκυος στο τρίτο της παιδί
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Ακίνητα: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ αδήλωτα εισοδήματα από Airbnb και «κρυφές» αγοραπωλησίες

